Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας (23/3)

Δημοσιεύθηκε

στις

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, στον οποίο βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, διότι ασκούσε εμπορική δραστηριότητα σε χώρο λαϊκής αγοράς χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου απέρριψε στο οδόστρωμα μια συσκευασία που περιείχε 3,5 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στον Πύργο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αναζητούνταν από το Τμήμα Ασφάλειας Ζακύνθου για υπόθεση απάτης και οδηγούσε αυτοκίνητο στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του συλληφθέντα οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν 2,9 γραμμάρια κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε και κατασχέθηκαν τρία γραμμάρια κάνναβης, ένα αεροβόλο περίστροφο με έξι μεταλλικά σφαιρίδια και δύο φιαλίδια με προωθητικό
αέριο.


Ροή ειδήσεων

Advertisement