Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ: Κατηγορίες για εμπλοκή στις εκλογές της ΕΠΣ Καρδίτσας – Η αντίδραση της ΠΑΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

H ΠΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας από μία καταγγελία των “Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας” που αφορά τις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ τον Ιούνιο του 2020.

Την Τρίτη (23/3) έφτασε email στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις 13:10, στο οποίο ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του Συλλόγου Ένωσης Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας και στις 14:48 νέο email που ενημέρωσε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό τμήμα της.

Στην ΑΕΚ ήταν δεδομένο και αναμενόμενο ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες για να διαπιστώσουν από που προκύπτει η καταγγελία που γνωστοποιήθηκε στην ΠΑΕ από την Επιτροπή Δεοντολογίας (και σε διάστημα 90 μόλις λεπτών ολοκληρώθηκε η διερεύνηση και ενημέρωσαν για την παραπομπή της υπόθεσης στο Δικαστικό) και από τις έρευνες που έχουν ήδη κάνει στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για «στημένη υπόθεση» όπως χαρακτηριστικά υπογραμμίζεται!

Από το μητρώο της ΕΠΣ Καρδίτσας επιβεβαιώνεται ότι δεν υπάρχει κανένα σωματείο με την επωνυμία «Ένωση Πολιτών – Φιλάθλων Καρδίτσας»! Γεγονός που αποδεικνύει ότι επί της ουσίας πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία. Μια καταγγελία δε που αποκαλύπτεται ότι έγινε (και) στην Εισαγγελία Καρδίτσας η οποία αποφάσισε να μη μπει καν στη διαδικασία να ασχοληθεί…

Επιπρόσθετα από την ΑΕΚ έχουν προχωρήσει σε σχετικό αίτημα για το συγκεκριμένο σωματείο και στην ΕΠΟ προκειμένου να βεβαιωθεί και από τη συγκεκριμένη πλευρά ότι πολύ απλά δεν υπάρχει καν αυτό το σωματείο και πως δεν έχει βάση το όλο θέμα επί της ουσίας!

Όλα τα παραπάνω και όσα έχουν προηγηθεί, όπως ξεκαθαρίζουν από την ΑΕΚ, «αποτελούν απτές αποδείξεις για το πόσο στημένη είναι η συγκεκριμένη υπόθεση». Τονίζουν δε πως δεν πρόκειται να μείνουν εκεί στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

«Η υπομονή μας εξαντλήθηκε με όλη αυτή την ιστορία και μελετάμε ήδη τις επόμενες κινήσεις μας», ενημέρωναν επισήμως χαρακτηριστικά από την Ένωση!

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την όλη υπόθεση αποτελεί κόλαφο το σκεπτικό της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ το οποίο καταρρίπτει όλα όσα υποστήριξε η τότε αντιπολίτευση στις εκλογές που έγιναν στην ΕΠΣ Καρδίτσας!

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement