Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Το καρπούζι και το μαχαίρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγή δεδομένων στην Παναχαϊκή, ο Γιώργος Μπάρλος μετά την οικονομική ενίσχυση από την πολιτεία προχωρά χωρίς «συμπαίκτη»

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Μπορεί ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος στο πίσω μέρος του μυαλού του να επεξεργαζόταν να έχει «συμπαίκτη» τον Θανάση Παπαγεωργίου ωστόσο αυτό σιγά-σιγά χάνεται.

Αρχικά ο Μπάρλος δεν θέλει να έχει κανέναν πάνω από το κεφάλι του και να νιώθει την σιγουριά αλλά και την ευθύνη των πράξεών του. Εξάλλου ως επιχειρηματίας γνωρίζει πολύ καλά ότι «αφεντικό» πρέπει να είναι ένας και το καράβι το κατευθύνει ο καπετάνιος.

Ό,τι σενάρια λοιπόν έπαιζαν… για «γάμο» των δύο πλευρών ανήκουν στο παρελθόν ειδικότερα μετά την οικονομική ενίσχυση της πολιτείας. Όπως έγινε γνωστό η πολιτεία θα μοιράσει άμεσα χρήματα (3 εκατομμυρίων ευρώ) με μορφή οικονομικής ενίσχυσης στις ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ 2 με το ποσοστό από το στοίχημα.

Δηλαδή η Παναχαϊκή θα βάλει στο ταμείο της σύντομα το ποσό των 250.000 ευρώ και αυτό θα βοηθήσει σημαντικά τον μεγαλομέτοχο της Παναχαϊκής που μέχρι στιγμής είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη έτσι ώστε να πληρώνει πολλές «αμαρτίες».

Αυτή η ενίσχυση λοιπόν ήρθε ως βοήθεια «εξ ουρανού» και με αυτά τα χρήματα θα βγει η χρονιά. Οπότε ο Μπάρλος δεν σκέφτεται να βάλει κανέναν δίπλα του έχοντας το μαχαίρι και το καρπούζι για την επόμενη μέρα.

ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ

Από εκεί και πέρα πληροφορίες επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψε η «Γ» από την Δευτέρα πως ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Γιώργος Μπάρλος θα βρεθεί στο γήπεδο της Νίκαιας και θα παρακολουθήσει από κοντά την προσπάθεια των «κοκκινόμαυρων» στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με τον πρωτοπόρο Ιωνικό.

Μάλιστα πολύ πιθανόν είναι να μεταβεί και ο αδερφός του Βασίλης αν οι υποχρεώσεις του το επιτρέψουν ώστε να δουν την ομάδα να διεκδικεί ένα θετικό αποτέλεσμα.

Είναι μια καλή ευκαιρία οι παίκτες του Καραπίτσου να δείξουν πως όχι μόνο έχουν ψυχικά αποθέματα αλλά και την ποιότητα να κρατήσουν το μηδέν σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι η Νίκαια και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια το έργο τους είναι δύσκολο, ο Ιωνικός είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας και θα τα δώσει όλα προκειμένου να πάρει τη νίκη και να μείνει εκεί ώστε να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση της ανόδου.

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΙΩΝΙΚΟ

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό μέρος οι παίκτες της Παναχαϊκής προπονήθηκαν χθες το πρωί στο γήπεδο της Οβρυάς και επί της ουσίας έπιασαν δουλειά για το ματς της Κυριακής με Ιωνικό. Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι εκτός από τους τραυματίες Πλιάτσικα, Κουσκουνά και Αποστολόπουλο που έκαναν θεραπεία ενώ ο Αραβίδης είναι στην Αθήνα και αναμένεται σήμερα στην Πάτρα.

Ο Αραβίδης περίμενε χθες τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να δει αν από σήμερα θα μπει στις προπονήσεις ενώ οι πιθανότητες για τους άλλους τρεις είναι λίγες όμως οριστικά συμπεράσματα θα βγουν σήμερα ή αύριο ανάλογα και με την πορεία της αποθεραπείας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement