Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Survivor Spoiler: Μεγάλη ανατροπή στην αποχώρηση;

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα πάνω κάτω θα έρθουν απόψε το βράδυ στο Survivor, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε. Η αποχώρηση αυτή θα αλλάξει πολλά…

Μεγάλη ανατροπή φαίνεται πως συνέβη σχετικά με την αποχώρηση του Survivor, μετά τη χθεσινοβραδινή ψηφοφορία των τηλεθεατών. Αν τα spoiler επιβεβαιωθούν, αναμένεται να έρθουν τα πάνω κάτω στο παιχνίδι.

Στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν εκ νέου Κόκκινοι και Μπλε, μετά το τέλος του δεύτερου αγωνίσματος ασυλίας. Ένα αγώνισμα όπου ηττήθηκε ξανά η Μπλε ομάδα. Έτσι, η ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει και πάλι τον παίκτη εκείνο που θεωρεί τον πλέον αδύναμο για να βρεθεί… ένα βήμα πιο κοντά στην Ελλάδα.

Σε αυτή την ψηφοφορία δεν θα μπορούσε να ψηφιστεί ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Παράλληλα, βέβαια, θα έπρεπε να «δείξει» τον τρίτο υποψήφιο. Έπειτα από μια δύσκολη ψηφοφορία, η κάλπη «έδειξε» ποιος θα πρέπει να βρεθεί πλάι στην Άννα Μαρία Βέλλη και να μονομαχήσει στην ψηφοφορία του κοινού για την παραμονή στο Survivor. Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός το όνομα του δεύτερου υποψήφιου ήταν αυτό του Τζέιμς Καφετζή. Αμέσως μετά, ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να «δώσει» την Χριστίνα Κεφαλά, προκαλώντας και την έντονη αντίδραση της παίκτριας.

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor αυτή την εβδομάδα;
Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή Ευτυχείτε η Έλενα Πολυκάρπου, η αποχώρηση που θα δούμε απόψε θα είναι ανατρεπτική. Ενώ, λοιπόν, τα μέχρι τώρα spoiler έλεγαν ότι αυτή που θα αποχωρήσει απόψε από το Survivor είναι η Χριστίνα Κεφαλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, αυτή που φεύγει τελικά είναι η Άννα Μαρία Βέλλη!

Αν το spoiler επιβεβαιωθεί, εμείς το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αλλάζουν πολλά από εδώ και πέρα στο παιχνίδι.

 

www.zappit.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement