Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στοίχημα: Με φουλ ρόστερ οι Δανοί

Δημοσιεύθηκε

στις

Ημέρα δεύτερη σε αυτό το διάστημα των προκριματικών του Μουντιάλ στην Ευρώπη και μπορεί στα περισσότερα παιχνίδια να έχουμε καθαρά φαβορί που κάνουν… προπόνηση, υπάρχουν όμως ματς που είναι αμφίρροπα και άκρως ενδιαφέροντα.

Ένα από αυτά θα γίνει στον Τελ Αβίβ του Ισραήλ, εκεί όπου η παρέα του Ζάχαβι θα υποδεχθεί τους εξαιρετικά φιλόδοξους Δανούς, σε έναν όμιλο που είναι ανοιχτός για κάθε αποτέλεσμα, με τη συμμετοχή της Αυστρίας και της Σκωτίας.

Μάθετε τα πάντα για το novibet bonus εγγραφης

Ισραήλ: Μόλις μια φορά έχει παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο το Ισραήλ, το 1970 και φέτος θα προσπαθήσει τουλάχιστον να είναι ανταγωνιστικό σε έναν βατό όμιλο προκριματικών, για να δείξει πως το ποδόσφαιρο στη χώρα έχει αναβαθμιστεί. Με παίκτες αξίας όπως οι Ζάχαβι, Νταμπούρ και Σόλομον, οι «κυανόλευκοι» μπαίνουν στη μάχη υποδεχόμενη μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Στον πάγκο του Ισραήλ είναι Γουίλι Ρουτενστάινερ, ο οποίος παρότι ήταν τεχνικός διευθυντής στην ομάδα, μπήκε στον πάγκο σαν αντικαταστάτης του Χέρτζογκ πέρσι τον Ιούλιο.

Αγωνιστικά Νέα: Στις κλήσεις του Βίλι Ρούτενσταϊνερ είναι οι στράικερ Εράν Ζάχαβι (Αϊντχόφεν) και Μου’ νας Νταμπούρ (Χόφενχαϊμ), ο 21χρονος μέσος Μανόρ Σόλομον (Σαχτάρ Ντονέτσκ), ο δεξιός αμυντικός Ιλάι Ντάσα (Φίτεσε) και ο πολύπειρος μέσος Μπίμπρας Νάτκχο (Πάρτιζαν Βελιγραδίου). Προβλήματα δεν υπάρχουν, οπότε ο Αυστριακός εκλέκτορας μπορεί να παρατάξει το καλύτερο κατά την κρίση του σχήμα.

Πιθανή Ενδεκάδα (5-3-2): Μαρτσιάνο – Ντάσα, Μπίτον, Τίμπι, Ελχαμίντ, Μεναχέμ – Πέρετζ, Νάτκχο, Σόλομον – Νταμπούρ, Ζάχαβι.

Δείτε επίσης όλα τα bonus στοιχηματικων εταιρειων

Δανία: Παρότι δεν κοιτάζει μακριά και πέρα από το επερχόμενο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, η Δανία με την ποιότητα που έχει εδώ και μερικά χρόνια, δείχνει ικανή για πολλά πράγματα. Δεν είναι τυχαίο που έφτασε μέχρι τους «16» του περασμένου Μουντιάλ και είχε την καλύτερη συγκομιδή στην ιστορία της σε προκριματικά Γιούρο. Με νέο τεχνικό τον Κάσπερ Χούλμαντ, ετοιμάζεται να «καθαρίσει» ακόμα μια πρωτιά στα προκριματικά, ξεκινώντας από το Ισραήλ, με φουλ σύνθεση, καθώς όλα τα αστέρια της είναι διαθέσιμα.

Αγωνιστικά Νέα: Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δανός εκλέκτορας πονοκεφάλιαζε για την παρουσία του επιθετικού Κάσπερ Ντόλμπεργκ (Νις) και του μέσου Κρίστιαν Ερικσεν (Ιντερ), ωστόσο αμφότεροι οι παίκτες ξεπέρασαν τα θέματα με την COVID-19 και είναι στη διάθεσή του.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-3-3): Σμάιχελ – Στρίγκερ Λάρσεν, Κίερ, Κρίστενσεν, Μέλε – Ερικσεν, Χόιμπεργκ, Ντιλένι – Πούλσεν, Βιντ, Μπρέιθγουεϊτ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο καλοί και αν είναι οι γηπεδούχοι, που κόντρα σε άλλες ομάδες θα ήταν το απόλυτο φαβορί με τέτοια επίθεση. Κόντρα στους έμπειρους και πολύ ισχυρούς Δανούς όμως θα έχουν πολλή δουλειά ακόμα και για να πάρουν την ισοπαλία. Φαβορί οι φιλοξενούμενοι, στο 1.78 από τη novibet.

Για προγνωστικά ποδοσφαίρου, στοιχηματικές, καζίνο και πολλά άλλα για το στοίχημα, πάντα στο sentragoal.


Ροή ειδήσεων

Advertisement