Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Χορός των γκολ στη Γρανάδα, σκληρό καρύδι οι Ούγγροι! 

Δημοσιεύθηκε

στις

Σήμερα Πέμπτη (25/03), ανήμερα της επετειακής εθνικής εορτής μας, στο στοιχηματικό κουπόνι πρωταγωνιστούν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στη stoiximan. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πολλά γκολ στη Γρανάδα

Φυσικά ξεκινάμε τις επιλογές μας από τον πολύ μεγάλο αγώνα της Εθνικής μας. Στις 21:45, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δοκιμάζεται στη Γρανάδα για την πρεμιέρα των Προκριματικών του Μουντιάλ, απέναντι στην Εθνική Ισπανίας, που είναι όχι μόνο το τεράστιο φαβορί του αγώνα, αλλά και το 2ου ομίλου συνολικά. Τον όμιλο συμπληρώνουν οι: Σουηδία, Κόσοβο και Γεωργία.

Οι Ισπανοί είναι στο #6 της παγκόσμιας κατάταξης, με εντυπωσιακές επιδόσεις στον τελευταίο προκριματικό γύρο για το Euro του καλοκαιριού και το UEFA Nations League. Στα προκριματικά του Euro τερμάτισαν 1οι με ρεκόρ 8-2-0 και τέρματα 31-5, πρώτοι τερμάτισαν και στον όμιλό τους για το Nations League, με τελευταίο τους δείγμα το εκκωφαντικό 6-0 επί της Γερμανίας τον περασμένο Νοέμβριο! Γνωστή η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Λουίς Ενρίκε, απόψε η πιθανή επιθετική τριπλέτα θα είναι οι Φεράν Τόρες, Ντάνι Όλμο και Μοράτα, με τους Ρόδρι, Κανάλες και Κόκε στη μεσαία γραμμή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement