Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Μ. Λούντζης: “Εχουμε να ανέβουμε αγωνιστικό γολγοθά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησε σήμερα στο blog του ΕΣΑΚΕ ο  παίκτης του Προμηθέα Μιχάλης Λούντζης ο οποίος δήλωσε: “Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και την συμπλήρωση 200 ετών από την απελευθέρωση της χώρας μας.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά φέτος ο κορονοϊός μας έπληξε σαν ομάδα και είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε πάλι μετά από μεγάλη αποχή και από παιχνίδια αλλά και από προπονήσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Στόχος μας είναι και αυτό δουλέψαμε πολύ στις προπονήσεις να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας.

Δεν θα είναι καθόλου εύκολο αυτό μιας και έχουμε να ανέβουμε έναν αγωνιστικό Γολγοθά, με συνεχόμενα παιχνίδια και ταξίδια λόγω των αναμετρήσεων που έχουν αναβληθεί.

Χαρακτηριστικό είναι πως τις επόμενες 12 μέρες θα παίξουμε τέσσερα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Ιωνικό Hellenic Coin.

H ομάδα της Νίκαιας είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο με ένα κράμα έμπειρων και νέων-πολύ ταλαντούχων- παιχτών, που βρίσκεται σε τροχιά play off και μας είχε κερδίσει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Πρέπει να μπούμε δυνατά στην αναμέτρηση, από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, να κάνουμε όσα μας έχει ζητήσει ο προπονητής και στο τέλος πιστεύω θα είμαστε εμείς αυτοί που θα φύγουμε νικητές απ’ το γήπεδο”.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement