Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας φιλοδοξεί να είναι πάνοπλος για τις μάχες με Ιωνικό Νίκαιας και Άρη

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Αισιόδοξη πως θα παρουσιαστεί πάνοπλη στις 2 επερχόμενες μάχες που θα γίνουν στην Πάτρα είναι η ομάδα του Προμηθέα η οποία έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει της «καυτής» τετράδας αγώνων που έρχονται σε 12 μέρες.

Η πατρινή ομάδα όλες τις τελευταίες μέρες προπονείται χωρίς κάποιο νέο πρόβλημα με όλους τους παίκτες να έχουν ανεβάσει στροφές και είναι θετικό πως είναι καλύτερα και ο μοναδικός παίκτης που είχε βρεθεί θετικός και βρισκόταν σε καραντίνα το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Χθες το πρωί, οι παίκτες και όλα τα μέλη της ομάδας υποβλήθηκαν σε νέα τεστ covid-19 και περιμένουν σήμερα το μεσημέρι τα αποτελέσματα ώστε να δουν αν θα είναι πάνοπλοι για Ιωνικό και Άρη ή θα υπάρξει κάποια απώλεια.
Από εκεί και πέρα το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, η ομάδα του Γιατρά γνωρίζει πως για να μείνει σε τροχιά τετράδας πρέπει πάση θυσία να κάνει το 2×2 στα παιχνίδια που θα γίνουν στην έδρα της αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Επίσης ο Προμηθέας θέλει το 2×2 ώστε να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στις δύο συνεχόμενες εξόδους, που έρχονται με το αξιόλογο Περιστέρι και στη συνέχεια στη Ρόδο με τον τοπικό Κολοσσό.

Ροή ειδήσεων

Advertisement