Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Πρώτος σύμβουλος ο Πατρινός Παναγιώτης Τζόβολος στην ΕΦΟΕΠΑ

Published

on

Νέα σελίδα στην ΕΦΟΕΠΑ με νέο πρόεδρο τον παλιό πρωταθλητή Κώστα Παπαγεωργίου, μοναδικό υποψήφιο που διαδέχεται τον Μανώλη Κολυμπάδη που είχε ξεκινήσει το 1982 τη θητεία στα διοικητικά του πινγκ πονγκ και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί την ΕΦΟΕΠΑ στην ΕΟΕ (πήρε 42 ψήφους).

Στην διαδικασία συμμετείχαν 52 σωματεία και ο Παπαγεωργίου πήρε 46 ψήφους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε ηλεκτρονικά όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός. Το Δ.Σ. ανανεώθηκε σημαντικά.
Για το Δ.Σ. πρώτευσε ο Πατρινός Τάκης Τζόβολος που κατείχε την θέση του υπευθύνου Ανάπτυξης και πήρε 29 ψήφους, ενώ μετέχουν οι Σωκτράτης Παπασαβογλου 29, Βαγ. Τέρπος 23, Βλάσης Γεωργίου 22 (εκπροσωπεί το γειτονικό Ξυλόκαστρο), Γιώργος Λυγούρας 22, Μαρία Μοίρου 18, Ξανθή Κιούφη 18, Γιάννης Κορδούτης 18, Πολυξένη Στάθη 17 και Χρήστος Τάσιος 16. Ο τελευταίος ισοβάθμησε με τον Πατρινό Νίκο Φιλιππακόπουλο αλλά επιλέχθηκε με κλήρωση. Πρώτος στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκε ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος από τον Πύργο με 22. Εκλέγονται ακόμη ο Δημήτριος Αναστασιάδης με 19 και ο Γεώργιος Μάντζιος με 17 ψήφους.

Ροή ειδήσεων

Advertisement