Connect with us

Μπάσκετ

Δύο ρεκόρ καριέρας από τον Γ. Αγραβάνη, 8ος σκόρερ της ομάδας ο Δ. Αγραβάνης

Published

on

Ο Γιάννης Αγραβάνης δεν χρειάστηκε να σκοράρει πολύ στον αγώνα του Προμηθέα με τον Ιωνικό. Τελείωσε τον αγώνα με δύο ρεκόρ καριέρας τον αγώνα έχοντας οχτώ ριμπάουντ και πέντε ασίστ.

Στις προηγούμενες 72 εμφανίσεις του στη Basket League, ο διεθνής φόργουορντ είχε ως καλύτερες επιδόσεις τα επτά ριμπάουντ (Περιστέρι-Ρέθυμνο 2018-19) και τις τρεις ασίστ (δύο φορές με το Περιστέρι πέρυσι και μία φέτος με το Μεσολόγγι).
*Ο αδερφός του Γιάννη, ο Δημήτρης Αγραβάνης ήταν ο κορυφαίος του Προμηθέα στο παιχνίδι, πλησιάζοντας στο ρεκόρ καριέρας του με τους 22 πόντους που σημείωσε, έχοντας δύο λιγότερους από το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.
*Με αυτούς τους 22 πόντους, ο διεθνής φόργουορντ έγινε ο 8ος σκόρερ του Προμηθέα στην Basket League. Έφτασε τους 394 και ξεπέρασε τον Ρίον Μπράουν που είχε 378 στη σεζόν 2018-19.
*Παράλληλα, ο Δημήτρης Αγραβάνης έχοντας 7/14 δίποντα μπήκε στην πρώτη 10άδα της λίστας των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα σουτ δύο πόντων με τον Προμηθέα. Έφτασε τα 85, ξεπερνώντας και σε αυτήν την κατηγορία τον Ρίον Μπράουν που είχε 79.
Σε ομαδικό επίπεδο…
*Ο Προμηθέας έκανε εξαιρετική δουλειά στις ασίστ και τα κοψίματα. Οι Πατρινοί μέτρησαν 25 τελικές πάσες στην κορυφαία φετινή επίδοσή τους, αφού είχαν 22 στο ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement