Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Λ. Αυγενάκης: «Για όλους μίλησε η κάλπη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με αφορμή την διεξαγωγή εκλογών σε διάφορες ομοσπονδίες  αυτό το Σαββατοκύριακο, προχώρησε στην εξής δήλωση:

Με απόλυτη τάξη συνεχίστηκαν και αυτό το σαββατοκύριακο οι αρχαιρεσίες στις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας μας.

👉Απολύτως αδιάβλητες και διαφανείς, όπως παραδέχονται άπαντες οι συμμετέχοντες στις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες, μέσω της ψηφιακής κάλπης «Ζευς».

🎯Εκλογές άψογες, χάρις στη στενότατη συνεργασία και δουλειά με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, τους συνεργάτες του και τα στελέχη του ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας)🙏

🎯Διαψεύστηκαν παταγωδώς -και πάλι- οι συνομωσίες για τάχα «μη ασφαλείς διαδικασίες», «προβληματικές δικλείδες ασφαλείας» κλπ. Θεωρίες και σενάρια που υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης, παρότι ήξεραν ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια».

👉Ήξεραν ότι οι συκοφαντίες τους θα καταρρίπτονταν από την πραγματικότητα: από την εφαρμογή των αδιάβλητων διαδικασιών που θεσπίσαμε και τήρησαν κατά γράμμα οι εφορευτικές επιτροπές, αποτελούμενες μόνο από δικηγόρους🙏

🎯Το γνώριζαν καλά, αλλά επέλεξαν την γκεμπελική λογική, πετώντας λάσπη για να παραπλανήσουν την αθλητική οικογένεια και την κοινωνία. Και πολλά ΜΜΕ υιοθέτησαν άκριτα την συνομωσιολογική ρητορική τους.

👉Η αθλητική μας μεταρρύθμιση δεν σταματά, όσο κι αν κινδυνολογούν ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Οι ρυθμίσεις της αποδίδουν:

📌με σημαντικότατη ανανέωση στη συντριπτική πλειονότητα των νέων διοικήσεων

📌με αξιοσημείωτη συμμετοχή Ολυμπιονικών και Παγκοσμίων Πρωταθλητών μας στα διοικητικά μοντέλα των Ομοσπονδιών

📌με εκλέκτορες, για πρώτη φορά, τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ.

🎯Και για όσους σπεύδουν να χρεώσουν ήττες ή να πιστωθούν νίκες για κάθε Ομοσπονδία, ας αντιληφθούν ότι ο μόνος που κερδίζει ή χάνει είναι ο αθλητισμός.

👉Υποχρέωση μας ήταν να δημιουργήσουμε πλαίσιο ασφαλές και δημοκρατικό, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και τα καταφέραμε.

Με τη διαφάνεια, τη δημοκρατία και το νοικοκύρεμα κερδίζει η αθλητική οικογένεια!

🎯Για όλες τις νέες διοικήσεις των Ομοσπονδιών και τα νέα πρόσωπα μίλησε η κάλπη, μίλησαν τα νόμιμα ερασιτεχνικά σωματεία.

Καλή επιτυχία στο έργο όλων τους. Από αυτό, άλλωστε, θα κριθούν.

👉Με ενότητα και στενή συνεργασία θα δουλέψουμε για τη

ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ”.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement