Connect with us

Παναχαϊκή

Με «όπλο» την ψυχολογία στην Νίκαια η Παναχαϊκή(14.45 ΕΡΤ 3)

Published

on

Η ψυχολογία που διαθέτουν αυτοί την στιγμή οι παίκτες της Παναχαϊκής είναι αρκετά καλή παρά τ’ αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Μάλιστα χθες λίγο ήθελε να μην διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Νίκαια με τον Ιωνικό καθώς βρέθηκαν θετικά κρούσματα μετά από τα καθιερωμένα τεστ που πραγματοποιούνται.

Χθες το πρωί πραγματοποιήθηκαν τα επαναληπτικά και ήταν αρνητικά με την αποστολή να αναχωρεί στις 5μ.μ. χθες το απόγευμα για την Νίκαια.

Από κει και πέρα ο Χρήστος Καραπίτσος από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το πρώτο πράγμα που προσπάθησε να εμφυσήσει στους κοκκινόμαυρους είναι η αλλαγή ψυχολογίας. Κάτι που φαίνεται ότι κατάφερε στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας την προηγούμενη αγωνιστική όπου υπήρξαν όμως πολλά προβλήματα. Παρόλα αυτά οι παίκτες της Παναχαϊκής παίζοντας με πάθος και ψυχή κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη με 1-0.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες το πρωί με στόχο οι Πατρινοί στη Νίκαια να «χτυπήσουν» τον αντίπαλο με σκοπό να παραμείνουν στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα.

Εξάλλου το πλάνο του Χρήστου Καραπίτσου αυτό το σκοπό έχει και όπως αναφέραμε και στο προχθεσινό φύλλο το στήσιμο της ομάδας δεν θα είναι αμυντικό.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΠΙΤΣΟΣ: «Να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές»

Η «Γ» επικοινώνησε με τον προπονητή της Παναχαϊκής, Χρήστο Καραπίτσο ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα δεν θα έχει το ρόλο του «κομπάρσου» αλλά θα κυνηγήσει τη νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο.

Συγκεκριμένα ο Χρήστο Καραπίτσος ανέφερε: «Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλη την εβδομάδα έχουμε δουλέψει με στόχο να παρουσιαστούμε επιθετικοί απέναντι στην ομάδα του Ιωνικού. Το ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο είναι ένα ακόμα κίνητρο για εμάς. Για να επιτευχθεί όμως αυτό πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο μας, πειθαρχημένοι και παθιασμένοι στο παιχνίδι μας. Το σημαντικότερο είναι να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα μας δοθούν και να φύγουμε νικητές από μια δύσκολη έδρα».

ΜΟΛΙΣ 16 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ
Αρκετές θα είναι οι απουσίες της κοκκινόμαυρης ομάδας και ο Χρήστος Καραπίτσος στη διάθεσή του θα έχει 16 ποδοσφαιριστές. Εκτός παραμένουν όπως είναι γνωστό οι Αραβίδης, Αποστολόπουλος, Πλιάτσικας και Μουστακόπουλος αφού είναι τραυματίες όπως και ο Μπρους ο οποίος στο προηγούμενο παιχνίδι δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και θα εκτίσει την ποινή του.

Η αποστολή λοιπόν αποτελείται από τους: Κολοβούρη, Σουλη, Πάνο, Σταμόπουλο, Λαρέα, Πατάπη, Μαρκοπουλιώτη, Ανάκογλου, Τσερούτι, Μπάτροβιτς, Κουσκουνά, Γιούση, Κόκα, Παπαδόπουλο, Μπελεζάκη και Αργυρόπουλο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement