Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Ονειρική δουλειά εν μέσω καραντίνας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μήπως έχετε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας ξαπλωμένοι αναπαυτικά στο κρεβάτι ή τον καναπέ σας, παρακολουθώντας ταινίες ή σειρές;

Αν η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι «ναι», τότε μήπως θα θέλατε να πληρωθείτε για να χαλαρώνετε μπροστά από την τηλεόραση;

Η ιστοσελίδα Nerd Bear θέλει να πληρώσει κάποιον 1.000 δολάρια (περίπου 845 ευρώ) για να παρακολουθήσει και τις 24 ταινίες του Τζέμις Μποντ μέσα σε 30 ημέρες.

Και όχι, η ιστοσελίδα δεν έχει κάποιο ερευνητικό στόχο, απλώς θέλει να κρατήσει… ζωντανό το ενδιαφέρον του κόσμου για την 25η ταινία της σειράς «No Time to Die».

Η πρεμιέρα, εκτός απροόπτου φυσικά, αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο φθινόπωρο, με τους φαν να ανυπομονούν.

Οι υπεύθυνοι παραγωγής έχουν αναγκαστεί να αναβάλλουν αρκετές φορές την πρεμιέρα του αγαπημένου Βρετανού πράκτορα, λόγω της υγειονομικής κρίσης που μαστίζει ολόκληρο τον πλανήτη.

«Με πολύ κόσμο να βρίσκεται σε απομόνωση, σκεφτήκαμε πως ο διαγωνισμός αυτός μπορεί να φέρει χαρούμενες αναμνήσεις και να βοηθήσει τον κόσμο να περάσει ευχάριστα την ώρα του κατά τη διάρκεια του lockdown» δήλωσε στο CNNi ο ιδρυτής του Nerd Bear, Αμάρ Χουσεΐν.

Παρότι το υπάρχει άνεση χρόνου, εάν κάποιος θέλει να δει… σερί τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ, τότε θα χρειαστεί να μείνει μπροστά από την οθόνη του για πάνω από δύο ημέρες –ή 51 ώρες περίπου.

Ο νικητής θα λάβει και μια κάρτα δώρου από την Amazon για να νοικιάσει τις ταινίες ενώ θα χρειαστεί να συμπληρώσει και ένα ερωτηματολόγιο για την κάθε ταινία.

Και πώς μπορούν οι φαν να πάρουν αυτή την… ονειρική δουλειά;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, «κλειδί» είναι ο ενθουσιασμός για το franchise των ταινιών.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί είναι φαν του Τζέιμς Μποντ και γιατί θα πρέπει να προσληφθούν. Θα πρέπει, επίσης, να είναι άνω των 18 ετών και να είναι Αμερικανοί πολίτες ή μόνιμοι κάτοικοι των ΗΠΑ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εταιρείες αναζητούν εργαζόμενους για να καλύψουν… παράξενες θέσεις.

Υπάρχει μια ιστοσελίδα που πλήρωνε 2.000 δολάρια (1.690 ευρώ) για… ύπνο ενώ μια καναδική εταιρεία που παράγει καραμέλες αναζητούσε έναν δοκιμαστή, που θα εργαζόταν από το σπίτι του.

www.cnn.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement