Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Καλοί οι Φινλανδοί, αλλά…

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικα ημερας

Συνέχεια της 2ης αγωνιστικής των Ευρωπαϊκών προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα, μια ημέρα που έχει πολλά «καυτά» φαβορί και λιγότερα αμφίρροπα παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Σε ένα από τα πιο σημαντικά της ημέρας, στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου, η Ουκρανία θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης από νωρίς, υποδεχόμενη τη Φινλανδία, που είναι πολύ ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα.

Ουκρανία: Άντεξε στη Γαλλική πίεση πριν από 3 ημέρες στο Παρίσι η Ουκρανία, πέτυχε ένα σημαντικό γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και έφυγε με έναν βαθμό που ίσως αποδειχθεί «χρυσάφι» στην τελική καταμέτρηση του ομίλου. Η ομάδα του Αντρέι Σεβτσένκο δείχνει πανέτοιμη για την πρόκληση των προκριματικών και – γιατί όχι – βάζει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα και για την πρώτη θέση, μετά το αποτέλεσμα της πρεμιέρας. Στόχος σήμερα είναι η πρώτη νίκη σε ένα ματς κόντρα στη μια πολύ καλή ομάδα, που αν δεν προσέξει μπορεί να της κάνει τη ζημιά. Οι Ουκρανοί θα πάνε το ματς προσεκτικά και υπομονετικά, ψάχνοντας τα γκολ της νίκης.

Φινλανδία: Έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο επερχόμενο Γιούρο, η Φινλανδική αυτή ποδοσφαιρική γενιά είναι ήδη επιτυχημένη. Το ποδόσφαιρο της χώρας ολοένα και ακμάζει, ενώ δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μόνο ένας (!) από την αποστολή για τα παιχνίδια των προκριματικών παίζει στο πρωτάθλημα της χώρας. Η πρόκριση σε ένα Μουντιάλ είναι κάτι που δύσκολα θα γίνει, όμως οι παίκτες του Μάρκου Κάνερβα θέλουν να αποδείξουν πως η συμμετοχή τους στο Γιούρο δεν ήταν τυχαία. Θα παίξουν αμυντικά στο Κίεβο και με «αιχμή» τον Πούκι θα ψάξουν κάτι στην κόντρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Όσο καλή εικόνα και να έχει η Φινλανδία τα τελευταία χρόνια, η σοβαρή Ουκρανία είναι μια ομάδα που έχει περισσότερες δυνατότητες. Με έναν έμπειρο κορμό και παίκτες με «δίψα» για διάκριση, ο άσος μπαίνει σε πρώτο πλάνο στο 1.72 του Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις


Ροή ειδήσεων

Advertisement