Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Χαμός στο Twitter: Είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ο πιο σέξι… φαλακρός άνδρας του κόσμου;

Δημοσιεύθηκε

στις

 Δούκας του Κέιμπριτζ  πρίγκιπας Ουίλιαμ, νίκησε τον Τζέισον Στέιθαμ και τον Πίτμπουλ σε μια μάχη για τον τίτλο του «πιο σέξι φαλακρού άνδρα» στον πλανήτη, σύμφωνα με πληροφορίες του Sun που βασίζονται σε μία έρευνα σχετική με τις αναζητήσεις στην Google.

Η ερευνητική ομάδα Longevita, προχώρησε σε ανάλυση διαδικτυακών πληροφοριών και ανακοίνωσε επίσημα ότι η λέξη «σέξι» είναι αυτή που συνοδεύει τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στις περισσότερες αναζητήσεις των χρηστών, οι οποίες ανέρχονται σε 17,6 εκατομμύριες βάσει στατιστικών υπολογισμών.

Ο 38χρονος βασιλιάς ξεπέρασε τον Μάικ Τάισον, ο οποίος κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 8,8 εκατομμύριες αναζητήσεις, μαζί με τον ηθοποιό Στέιθαμ. Στους πέντε πρώτους κατατάσσονται επίσης ο θρυλικός παίκτης του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν και ο Πίτμπουλ. Ο Μπρους Γουίλις, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν και αρκετοί ακόμα συμπεριλήφθησαν στη λίστα.

Πάντως, δεν ήταν λίγοι οι χρήστες του twitter

που απογοητεύτηκαν από τα αποτελέσματα της έρευνας. Πολλοί είναι εκείνοι που σχυρίστηκαν πως ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν άξιζε τον τίτλο του «πιο σέξι φαλακρού άνδρα» στον κόσμο και έδειξαν ενοχλημένοι όταν διαπίστωσαν πως ο ηθοποιός Στάνλεϊ Τούτσι είναι πλέον ξεπερασμένος.

Δείτε τις αναρτήσεις στο twitter:

Οι χρήστες δεν δίστασαν να αποκαλύψουν και τις προσωπικές τους προτιμήσεις:

Ενώ ορισμένοι ακόμη χλέυασαν τα αποτελέσματα της έρευνας:

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement