Connect with us

Αθλητισμός

«Επίτευγμα όλου του ποδοσφαίρου της Αχαΐας»

Published

on

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελος Δανιήλ και ο αναπληρωτής ταμίας Κώστας Ντάσιος μιλούν στη «Γ» για την εκλογή στην ΕΠΟ

Νέα εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τον Ζαγοράκη νέο πρόεδρο της ΕΠΟ. Η εκλογική νίκη του ήταν εντυπωσιακή έχοντας λάβει τις 66 ψήφους από τις 68 (69 είναι οι εκλέκτορες καθώς δεν ψήφισε η ΕΠΣ Σάμου). Έτσι ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας στο Euro 2004 ανοίγει μία νέα σελίδα στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο.

Από κει και πέρα μια μεγάλη νίκη για την Αχαΐα ήταν και η εκλογή του προέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας Άγγελου Δανιήλ στην νέα Εκτελεστική Επιτροπή με 47 ψήφους.  Η Ε.Ε. έχει κομβικό ρόλο στη λειτουργία της ΕΠΟ και αυτό σημαίνει ότι η Αχαΐα θα έχει πλέον «φωνή» στα κέντρα εξουσίας μετά από αρκετά χρόνια.

Η «Γ» επικοινώνησε με τον Άγγελο Δανιήλ ο οποίος ήταν εμφανώς ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα: «Είναι μια μεγάλη νίκη για την Αχαΐα» δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαΐας και συνέχισε: «Μια ανάσα και πνοή στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα. Είναι ένα επίτευγμα όλου του ποδοσφαίρου της Αχαΐας. Η εκλογή μας αντικατοπτρίζει την προσπάθεια που έκαναν πολλοί άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δεν είναι μια προσωπική μου νίκη.

Τα πράγματα  για το ποδόσφαιρο είναι δύσκολα, υπάρχει μια μεγάλη τοξικότητα και θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία με μπροστάρη τον Θόδωρο Ζαγοράκη, έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου να αλλάξουμε σελίδα. Στόχος μας είναι να βλέπουμε πλέον ποδόσφαιρο και όχι την τοξικότητα αυτού. Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε και χρήζουν λύσης άμεσα πολλά θέματα. Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί το πρώτο συμβούλιο και εν συνεχεία θα πιάσουμε όλοι δουλειά για το καλύτερο του ποδοσφαίρου. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια, έχοντας βάλει το λιθαράκι τους γι’ αυτή την επιτυχία».

«ΗΘΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ»

Ένας άνθρωπος που έριξε πολλά χιλιόμετρα μαζί με τον Άγγελο Δανιήλ ήταν και ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστας Ντάσιος. Ο ίδιος μετά από επικοινωνία της «Γ» δήλωσε: «Η εκλογή του Άγγελου Δανιήλ είναι μία εκλογή που αντιπροσωπεύει και εκπροσωπεί το νομό μας και ταυτόχρονα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στο αξίωμα που για πρώτη φορά αποκόμισε η Ένωσή μας από την ίδρυσή της το 1927 μας δίνει τη δυνατότητα να δείξουμε την αγάπη μας για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Είναι η κοιτίδα το επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε την αφετηρία μας και με γνώμονα την ψήφο που μας έδωσαν οι παράγοντες της Αχαΐας να εκλεγεί πρόεδρος ο Άγγελος Δανιήλ συνάμα του έδωσαν τη δυνατότητα να τους υπηρετήσει στο ύπατο αξίωμα της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, κι αυτό θα γίνει με τη σεμνότητα. Και είναι μία ηθική δικαίωση για όλους εμάς που 3,5 χρόνια παλέψαμε κάτω από αντίξοες συνθήκες για να έρθει το θεμιτό αποτέλεσμα».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement