Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λιόλιος: “Κάνει εκτροπή ο Βασιλακόπουλος-Άμεσα ΔΣ αλλιώς προσωρινή διοίκηση με Γιαννάκη ή Ζομπανάκη»

Δημοσιεύθηκε

στις

Για εκτροπή της δημοκρατικής διαδικασίας εκλογών της ΕΟΚ κατηγόρησε ο Βαγγέλης Λιόλιος τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στη  έκτακτη συνέντευξη τύπου που παραθέτει αυτή την ώρα.

Ο  Πατρινός υποψήφιος για την προεδρία της ομοσπονδίας ανέφερε πως η απερχόμενη διοίκηση θέλησε να ορίσει ως προσωρινή διοίκηση τα υπάρχοντα μέλη της, αλλά η διαδικασία απετράπηκε τουλάχιστον ως αύριο.

Ο κ. Λιόλιος κάλεσε τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΚ να καλέσουν άμεσα νέο συμβούλιο για να οριστούν εκλογές, ει δυνατόν και στις 10 Απριλίου. Αν δεν το κάνουν, ο ορισμός διοίκησης Πρωτοδικείου είναι αναπόφευκτος και σε αυτή την περίπτωση ο κ. Λιόλιος προτείνει να επιλεγεί ως προσωρινός πρόεδρος ένας εκ των Παναγιώτη Γιαννάκη ή Κωστή Ζομπανάκη, με αποστολή να οριστούν άμεσα εκλογές  όμως να μην είναι κανένα μέλος από το Δ.Σ. τη ΕΟΚ.

Μάλιστα είπε πως έχει ήδη μιλήσει γι’ αυτό με τον Παναγιώτη Φασούλα και θα μιλήσει με τον Άγγελο Παπανικολάου για να έχουν κοινή γραμμή.

Να σημειωθεί πως για να γίνει έκτακτο Δ.Σ. στην ΕΟΚ θα πρέπει να το ζητήσουν 10 μέλη του. Τα 6 έχουν βρεθεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Λιόλιου και αναζητούνται άλλα 4  με τις επόμενες ώρες να αναμένονται εξελίξεις.

“Το μπάσκετ μας ενώνει και δεν μας χωρίζει” ήταν το τελευταίο μήνυμα του Βαγγέλη Λιόλιου…


Ροή ειδήσεων

Advertisement