Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Στο μακρινό παρελθόν είχαμε ξανά «φωνή»

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα το 1964 στην ΕΠΟ είχε εκλεγεί ο Γιάννης Σπυρούλιας, πατέρας του Γιώργου ο οποίος ήταν γενικός γραμματέας αλλά και μέλος για 30 ολόκληρα χρόνια από το 1953 έως το 1983. Μάλιστα ήταν και εκλέκτορας των εθνικών ομάδων της ΕΠΟ.

Το 1997 πήρε τη σκυτάλη ο γιος του Γιώργος Σπυρούλιας τον οποίο υπέδειξε η ΠΑΕ Παναχαϊκή (ήταν διευθυντής της ΠΑΕ αλλά και στη διοίκηση) και εκλέχτηκε μαζί με τους Μητρόπουλο, Μπατάκη και Αλαμάνο. Εκείνα τα χρόνια οι ΠΑΕ είχαν το δικαίωμα να υποδείξουν τους υποψήφιους που ήθελαν.

Μάλιστα για την ιστορία σε εκείνες τις εκλογές του 1997 ο Γιώργος Σπυρούλιας πριν τον υποδείξει η ΠΑΕ Παναχαϊκή είχε ζητήσει από την ΕΠΣ Αχαΐας να τον προτείνει κάτι που δεν έγινε καθώς υπέδειξε τον αείμνηστο Ανδρέα Κάνιστρα που τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Όλα αυτά φυσικά για την ιστορία καθώς μετά από αρκετά χρόνια η ΕΠΣ Αχαΐας απέκτησε ξανά την δική της «φωνή» στην ΕΠΟ με τον Γιώργο Σπυρούλια να εύχεται στον Άγγελο Δανιήλ καλή επιτυχία, να έχει άξια εκπροσώπηση για το καλό της Αχαΐας και του ποδοσφαίρου.

 

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement