Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Xρυσανθόπουλος: Ολοι ενωμένοι για το καλό του αθλήματος”-Στο Δ.Σ. και η Πατρινή Σκαπέρδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Και με τη “βούλα” νέος πρόεδρος της ΕΟ Τοξοβολίας είναι ο Πατρινός Τάσος Χρυσανθόπουλος ο οποίος εκλέχτηκε πανηγυρικά στις προχθεσινές εκλογές και πλέον ξεκινά μια νέα σελίδα με στόχο το άθλημα να συνεχίσει τις διακρίσεις.

Ο Τάσος Χρυσανθόπουλος που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος, συγκεντρώνοντας 25 ψήφους, από τα 32 σωματεία που ψήφισαν διαδέχτηκε τον Πέτρο Συναδινό, που εξελέγη εκπρόσωπος του αθλήματος στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με 25 ψήφους.
Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος έστειλε μήνυμα ενότητας: «Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα σωματεία που πήραν μέρος στις εκλογές και να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι εκλέχθηκαν. Αναγνωρίζω το μέγεθος της ευθύνης να συνεχίσω την επιτυχημένη πορεία της τοξοβολίας και δεσμεύομαι ότι θα το προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου. Όλοι μαζί, ενωμένοι, θα εργαστούμε για το καλό του αθλήματος, με επίκεντρο πάντα τους αθλητές και τις αθλήτριές μας», είπε ο Τάσος Χρυσανθόπουλος.
Η ΠΑΤΡΙΝΗ Μ. ΣΚΑΠΕΡΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Το πατρινό «χρώμα» δεν σταματά στην τοξοβολία μόνο στον Τάσο Χρυσανθόπουλο αλλά συνεχίζεται και στο Δ.Σ. Στο 11μελές Δ.Σ. που εκλέχτηκε έχουμε και την παρουσία της Πατρινής αντιπρόεδρου του Πέλοπα Πατρών Μαρίας Σκαπέρδα.
Η Μαρία Σκαπέρδα πήρε 25 ψήφους και εκλέχτηκε σε αντίθεση με τους Μαρούσα Τσαβαχίδου και Διονύση Κεκκάτο, ο οποίος έμεινε εκτός συμβουλίου για λίγες ψήφους ενώ το Δ.Σ. θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement