Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Η Πατρινή Αντ. Γιαννακόπουλου ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πυγμαχίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Κιέλτσε της Πολωνίας στις 10 Απριλίου ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων και Νεανίδων που θα διαρκέσει 14 ημέρες. Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί στην «μαμούθ» διοργάνωση των 490 πυγμάχων με δύο αθλητές και μία αθλήτρια, μια εξέλιξη που συνάδει με την πρόθεση των ιθυνόντων της ΕΟ Πυγμαχίας να επιστρέψουν στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στην κατηγορία των 54 κιλών στις νεάνιδες θα συμμετάσχει η επί σειρά ετών πρωταθλήτρια στην κατηγορία της Αντωνία Γιαννακοπούλου. Η ΕΟ Πυγμαχίας επιβραβεύει την παρουσία της Πατρινής αθλήτριας που έχει τιμήσει το εθνόσημο έχοντας κατακτήσει ευρωπαϊκά μετάλλια σε Ρωσία και Ρουμανία ενώ είναι αήττητη εντός των συνόρων. Συνοδός ορίστηκε ο Πατρινός προπονητής Λάμπρος Μιχαλόπουλος, κατόχος διπλώματος της AIBA 1.
O Πατρινός προπονητής θα συνεχίσει την εκγύμνασή της μέχρι την αναχώρηση για την Πολωνία στο Γυμναστήριο της «Πυγμής» στον Άγιο Νεκτάριο.
ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ
Από εκεί και πέρα όσον αφορά τους νέους, ο Δημήτρης Μεϊμέτης θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 69 κιλών, ενώ ο Νίκος Αντωνόπουλος σε αυτή των 75κ.
Συνοδός έχει ορισθεί ο κάτοχος διπλώματος (2*) αστεριών AIBA Ανδρεάδης Νίκος.
Η Παγκόσμια Ομοσπονδία ΑΙΒΑ στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει για την αντιμετώπιση διασποράς του covid-19 έχει θεσπίσει αυστηρούς κανόνες συμπεριφοράς στην εν λόγω διοργάνωση, ενώ οι αθλητές και οι προπονητές στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εντός Ελλάδος ακολουθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α., δίνοντας εβδομαδιαία αναφορά της κατάστασης της υγείας τους.


Ροή ειδήσεων

Advertisement