Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Αυτός μαθαίνει πρώτος το θανάσιμο μυστικό των Σταμίρη

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι Άγριες Μέλισσες δεν σταματούν να εκπλήσσουν με τις ανατροπές που συμβαίνουν διαρκώς σε όλες τις ιστορίες.

Μία από αυτές που θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο διάστημα, είναι και η σταδιακή αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου. Ποιος θα το μάθει πρώτος μετά τον Νικηφόρο και πώς θα αντιδράσει;

Ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει στις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με όσα είπε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Φυσικά, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Ωστόσο, συμμετείχε και εκείνη σε αυτόν τον φόνο στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Ποιο είναι το περίεργο σε όλη αυτή την ιστορία; Ότι ο χωρισμός αυτός δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Θα προσπαθήσουν, παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση, να είναι και πάλι μαζί.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement