Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Η μεγάλη ευκαιρία του Απόλλωνα, με 14 ομάδες το πρωτάθλημα

Δημοσιεύθηκε

στις

Από θέση ισχύος ξεκινάει το προσεχές Σάββατο ο Απόλλωνας στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής που επαναρχίζει μετά από τέσσερις μήνες από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής.

Οι μελανόλευκοι με απολογισμό τέσσερις νίκες και μόλις μια ήττα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι μελανόλευκοι ήταν από τις πρώτες ομάδες που επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς και θα στηριχθούν στο δυνατό σύνολο που διαθέτουν με όλους τους αθλητές πανέτοιμους αγωνιστικά. Αν και υπάρχει το «παραθυράκι» για μια προσθήκη οι μελανόλευκοι δεν θα το «ενεργοποιήσουν μιας και από τον Νίκο Βετούλα το μήνυμα είναι ότι δεν χρειάζεται η παραμικρή ενίσχυση ποντάροντας στις δυνατότητες του συνόλου.
Όσον αφορά τον Πατρινό σέντερ Φώτη Λαμπρόπουλο που είχε ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα Κατάρ δεν μπορεί να ενταχθεί για τυπικούς λόγους. Το μεγάλο δέλεαρ πάντως αυτή τη στιγμή είναι ότι αναμένεται γερή οικονομική ένεση από τα κέρδη του στοιχήματος και οικονομικό πακέτο από την ΕΡΤ για την κάλυψη του πρωταθλήματος.
Οι μελανόλευκοι έχουν μπει στην τελική ευθεία για το σαββατιάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ελευθερούπολη. Ο προπονητής των μελανόλευκων Νίκος Βετούλας ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στον ρυθμό μιας και πρέπει να αντιμετωπίσουν την πολύμηνη αποχή από τους αγώνες. Είναι αξιοσημείωτο ότι οι μελανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν δύο ομάδες λιγότερες. Οπως ανακοινώθηκε από την ΕΟΚ οι Κόροιβος Αμαλιάδας και Αγρίνιο απέσυραν την συμμετοχή τους. Οι δύο ομάδες δεν θα κουβαλήσουν άλλη απώλεια βαθμών μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς επειδή το δήλωσαν πριν επαναρχίσουν οι αγώνες. Ακόμη η Καβάλα ανακοίνωσε ότι θα στηριχθεί σε νεαρούς αθλητές.
Ο Α΄ ΓΥΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ 22 ΜΑΪΟΥ
Η ΕΟΚ τροποποίησε χθες το πρόγραμμα του α΄ γύρου που θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου. Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν τα πλέι οφ. Τον Απρίλιο θα διεξαχθούν τέσσερις αγωνιστικές (3-10- 7-24) ενώ τον Μάιο οι υπόλοιπες έξι (5-8-12-15-19-22). Παράλληλα ορίσθηκαν τις Τετάρτες του Απριλίου τα εξ αναβολής παιχνίδια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement