Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Λιόλιος: «Μαύρη σελίδα του μπάσκετ η διοίκηση πρωτοδικείου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ως “μαύρη “σελίδα του ελληνικού μπάσκετ χαρακτήρισε τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου στην ΕΟΚ ο Πατρινός  Βαγγέλης Λιόλιος, εξηγώντας παράλληλα τους λόγους που επέλεξε να μη συμμετέχει σε αυτή.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά το τέλος του αγώνα:

«Είχα δηλώσει ότι δεν επιθυμούσα να είμαι μέλος της προσωρινής διοίκησης κι αυτό έγινε. Θεωρώ ότι δεν μπορεί υποψήφιοι πρόεδροι ενόψει εκλογών, να συμμετέχουν σε αυτή τη διοίκηση. Πρέπει άμεσα να γίνουν εκλογές, αυτός είναι άλλωστε ο ρόλος της προσωρινής διοίκησης, γι’ αυτό ορίστηκε. Οπότε δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά κι αυτό πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα».

Στην ερώτηση για το πως βλέπει την επόμενη μέρα στο άθλημα στην περίπτωση που εκλεγεί στην προεδρεία της ΕΟΚ, ο κ. Λιόλιος ανέφερε: «Μέλημα μου είναι όλοι μας, και συνυποψήφιοι πρόεδροι να συνεργαστούμε για το καλό του Ελληνικού μπάσκετ».

Ολοκληρώνοντας τόνισε τα εξής: «Η σημερινή μέρα είναι μια μαύρη σελίδα για το Ελληνικό μπάσκετ, είναι η πρώτη μέρα της διοίκησης Πρωτοδικείου. Πρέπει αυτή η μαύρη σελίδα να φύγει όσο γίνεται πιο γρήγορα».

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement