Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας υποδέχεται σήμερα (17.00) τον Άρη με στόχο νέα νίκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μοναδικό στόχο να πάρει μια ακόμα νίκη θα αγωνιστεί σήμερα το απόγευμα (17.00) η ομάδα του Προμηθέα η οποία υποδέχεται τον Άρη σε εξ αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής της basketleague.

Η πατρινή ομάδα με τη σημερινή αναμέτρηση ξεχρεώνει ένα από τα 3 παιχνίδια που χρωστά στο ελληνικό πρωτάθλημα και φυσικά θέλει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα για να αναρριχηθεί πιο ψηλά στη βαθμολογία.
Η ομάδα του Γιατρά προέρχεται από τη νίκη επί του Ιωνικού και θέλει να κάνει το 2×2 στην καυτή τετράδα αγώνων που έρχεται μέσα σε λίγες μέρες με το έργο πάντως να μην είναι εύκολο αφού και ο Άρης καίγεται για βαθμούς.
«Οι στόχοι του Προμηθέα είναι να κατακτήσει το κύπελλο και να βρίσκεται στα πλέι-οφ της basket league» επανέλαβε χθες ο προπονητής του Προμηθέα Μάκης Γιατράς και πρόσθεσε: «Το βασικό είναι να είμαστε υγείες και κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε χθες με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» με τον Γιατρά να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες.
Το παιχνίδι Προμηθέας Π.-Άρης έχουν οριστεί να σφυρίξουν οι Ανδρικόπουλος-Ζαχαρής-Κοντίλης (Πίγκας).
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΛΑΥΡΙΟ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΟΓΩ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ
Στο μεταξύ, παρότι σήμερα είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί το Λαύριο-Ηρακλής για την 19η αγωνιστική εν τούτοις το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και για τον ίδιο λόγω αναβλήθηκε και το Ηρακλής-ΠΑΟ για την 20ή αγωνιστική.
Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement