Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας Τ. Καβακάς μιλά στη «Γ» για το τι πρέπει να προσέξει η Παναχαϊκή ενόψει Δόξας Δράμας

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Είναι ένας από τους πολλούς Έλληνες προπονητές που έχει κοουτσάρει πολλές ομάδες σε όλη την επικράτεια, έχοντας καταγράψει στην πορεία του και ένα σύντομο πέρασμα από την Παναχαϊκή.

Ο λόγος για τον τεχνικός του ΟΦ Ιεράπετρας Τίμο Καβακά, ο οποίος ήταν τεχνικός της ομάδας από τον Ιούνιο ώς τον Οκτώβριο του 2013 όταν ο τότε μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.
Ο Τίμος Καβακάς εδώ και λίγους μήνες είναι ο τεχνικός της κρητικής ομάδας και προσπαθεί να την διατηρήσει στην Σούπερ Λιγκ 2 έχοντας διαγράψει μια καλή πορεία για τα δεδομένα της.
Ο ΟΦ Ιεράπετρας την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετώπισε την Δόξα Δράμας -ηττήθηκε με 2-1 και η «Γ» επικοινώνησε χθες με τον κ. Καβακά από τον οποίο ζήτησε ένα σχόλιο για τον προσεχή αντίπαλο της κοκκινόμαυρης ομάδας…
-Την Κυριακή παίζει η Παναχαϊκή με την Δόξα Δράμας. Τι θα πρέπει να προσέξει η πατρινή ομάδα;
«Η Δόξα Δράμας είναι ομάδες με καλές μονάδες, έχει παίκτες που έχουν την εμπειρία της Β΄ Εθνικής και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή» είπε ο Τίμος Καβακάς και πρόσθεσε: «Ειδικότερα όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, είναι πιο δύσκολος αντίπαλος, εκμεταλλεύεται την ταχύτητα που έχουν οι επιθετικοί της. Το δυνατό της είναι η μετάβαση και ειδικότερα στο επιθετικό της κομμάτι. Η Παναχαϊκή θα πρέπει να προσέξει πολύ ιδιαίτερα όταν δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της».
-Ένα σχόλιο για την φετινή Παναχαϊκή;
«Από τότε που ήμουν εγώ στην ομάδα έχουν αλλάξει πολλά σε όλα τα επίπεδα. Όταν την αντιμετώπισα, είδα μια Παναχαϊκή να αγωνίζεται με συγκεκριμένο πλάνο και το είχα συζητήσει και με τον τότε προπονητή της ομάδας. Βλέπω πως ο κ. Μπάρλος κάνει μια καλή προσπάθεια, έχει επενδύσει αρκετά χρήματα στην Παναχαϊκή που είναι μια ιστορική ομάδα και είναι λογικό να υπάρχουν απαιτήσεις αφού έχουν παίξει σε αυτή τεράστιοι ποδοσφαιριστές. Χρειάζεται υπομονή και αν στηριχτεί ο κ. Μπάρλος τότε πιστεύω πως σε βάθος χρόνου, θα βγει κερδισμένη» είπε ο Έλληνας τεχνικός.
-Ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για την άνοδο;
«Με βάση αυτά που έχω δει είναι οι ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ο Λεβαδειακός, η Ξάνθη, ο Ιωνικός αλλά και ο Εργοτέλης. Αυτές οι 4 θα παλέψουν μέχρι τέλος για τις δύο πρώτες θέσεις που δίνουν άνοδο και εισιτήριο για τα μπαράζ» υπογράμμισε ο Καβακάς.
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ-ΜΠΗΚΕ Ο ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ
Από εκεί και πέρα η Παναχαϊκή από χθες κινείται σε ρυθμούς Δόξας Δράμας και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη που θα την διατηρήσει σε τροχιά 6άδας.
Στο αγωνιστικό μέρος η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε χθες με προπόνηση στο γήπεδο της Οβρυάς με τον Καραπίτσο να δουλεύει με όλους τους παίκτες εκτός από τον Αραβίδη που βρίσκεται στην Αθήνα για θεραπείες.
Στο μέτωπο των τραυματιών οι Μουστακόπουλος, Κολοβούρης και Αποστολόπουλος ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και είναι αμφίβολοι ενώ στα θετικά είναι πως έκανε μέρος της προπόνησης ο Πλιάτσικας.
Οι τραυματίες θα συνεχίσουν λογικά και σήμερα προπονήσεις και από αύριο θα δοκιμάσουν να μπουν σε κανονικό ρυθμό για να ξεκαθαριστεί αν θα είναι διαθέσιμοι για την Κυριακή.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement