Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Κάνει «σεφτέ» το Ισραήλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα προγνωστικά

Τελευταία ημέρα αγώνων για τις Εθνικές ομάδες και τα προκριματικά τους για αυτό το διάστημα και σήμερα τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά και υπάρχουν ευκαιρίες για καλά πονταρίσματα.

Εμείς θα επικεντρωθούμε στο ματς που θα γίνει στο Κισινάου, εκεί όπου η Μολδαβία θα προσπαθήσει με κάποιο τρόπο να αψηφήσει την ανωτερότητα του Ισραήλ, που ψάχνει με τη σειρά του το πρώτο τρίποντο στον όμιλο.

Μολδαβία: «Σκόνη και θρύψαλα» έγινε η Εθνική ομάδα της Μολδαβίας πριν από 3 ημέρες στο Χέρνινγκ, εκεί όπου δεν έφερε καμία αντίσταση στη… μαινόμενη Δανία, φεύγοντας από το γήπεδο με το βαρύ 8-0 (μπορούσαν να βάλουν και περισσότερα οι Δανοί). Έτσι, κόντρα στο Ισραήλ πρωταρχικός στόχος είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας της ομάδας μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια η δημιουργία ενός αμυντικού «τείχους», ώστε να αποφευχθεί ακόμα μια ήττα. Έργο αρκετά δύσκολο, καθώς η ψυχολογία δεν αλλάζει εύκολα μέσα σε μερικές ημέρες, όμως όχι ακατόρθωτο.

Ισραήλ: Σε ένα αρκετά μοιρασμένο ματς κόντρα στη Σκωτία, το Ισραήλ μπροστά στον κόσμο του στο Τελ Αβίβ, προηγήθηκε με γκολάρα του Πέρετς στο πρώτο μέρος και τελικά πήρε το βαθμό, με τους Βρετανούς να σκοράρουν στην επανάληψη. Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα για τις πρώτες θέσεις, με το ματς στη Μολδαβία να είναι, φυσικά, must win, ώστε να ξαναμπεί στο κόλπο, τη στιγμή που Αυστρία και Δανία παίζουν μεταξύ τους. Ζάχαβι και Νταμπούρ αναμένεται να ξεκινήσουν στην επίθεση, ψάχνοντας ένα πολύ γρήγορο γκολ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα σταθούμε τόσο στα 8 τέρματα που δέχθηκαν οι Μολδαβοί στη Δανία, αλλά κυρίως στην αδυναμία που έχουν να διαχειριστούν τα παιχνίδια τους, κάτι που φάνηκε και στο 1-1 με τις Φερόες. Το Ισραήλ είναι σαφώς καλύτερη ομάδα, θα πάρει το ματς, παίζουμε το διπλό με το over 1.5 στο 1.83 του Stoiximan.

Όλα τα προγνωστικά στις νόμιμες στοιχηματικές με τον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement