Connect with us

Lifestyle

Απρίλιος στο Netflix: Όλα όσα έρχονται

Published

on

Ευτυχώς για εμάς, το περιεχόμενο του Netflix τον Απρίλιο θα είναι πλούσιο. Στους τίτλους που ξεχωρίζουν είναι η μίνι σειρά The Serpent που βασίζεται στον serial killer Σαρλ Σομπράζ, αλλά και η ταινία επιστημονικής φαντασίας Stowaway με πρωταγωνίστριες τις Anna Kendrick και Toni Collette.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι από την 1η του μήνα καταφτάνουν σπουδαίες ταινίες από τα παλιά και σας προτείνουμε από τώρα, να παρακολουθήσετε τα φιλμ In the name of the fatherLorenzo’s Oil κι αν έχετε… γερό στομάχι το Sleepers.

Ακολουθούν οι μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένοι τίτλοι και το άρθρο θα ανανεώνεται κάθε φορά που κοινοποιούνται νέες πληροφορίες και trailer.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

02.04.2021
The Serpent / To Ερπετό – Mini Series
Το ’70, ο αδίστακτος δολοφόνος Σαρλ Σομπράζ βάζει στο στόχαστρό του ταξιδιώτες εναλλακτικού τουρισμού στη Νότια Ασία. Βασισμένο σε σοκαριστικά αληθινά γεγονότα.

02.04.2021
Bitter Daisies / Πικρές Μαργαρίτες – Season 2

Στον δεύτερο κύκλο, η Έβα έχει βγει από τη φυλακή αλλά υποφέρει από επεισόδια αμνησίας. Μια κραυγή βοήθειας την οδηγεί να μπει κρυφά σ’ ένα στριπτιτζάδικο που καλύπτει κύκλωμα ανήλικης πορνείας.

Ποιες είναι οι υπόλοιπες;

Μάθετε στο Watch & Chill

Ροή ειδήσεων

Advertisement