Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Στοίχημα: Σκορ & θέαμα στην Τούμπα, σκληρό καρύδι η Αρμενία – τριάδα “φωτιά” στο 8.21!

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε πρωταγωνιστικό ρόλο και σήμερα Τετάρτη (31/03) τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε στην ανάλυσή τους:

 

Με τα γκολ στην Τούμπα

Ξεκινάμε από τον αγώνα της Εθνική μας. Στις 21:45, στην Τούμπα, η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Εξαιρετικά τα πρόσφατα δείγματα της “γαλανόλευκης”! Στις 25 Μαρτίου πήρε ιστορικό αποτέλεσμα (1-1) στην έδρα των Ισπανών, με υποδειγματική άμυνα και την Κυριακή στο φιλικό με την Ονδούρα απέδειξε ότι μπορεί να αποδώσει σε πολύ υψηλό επίπεδο και στο ρόλο του δημιουργού. Εντυπωσιακή η ομάδα του Φαν’τ Σχιπ στο επιθετικό κομμάτι επικράτησε 2-1 των λατίνων, με το τελικό σκορ να είναι πολύ φτωχό με βάση τις ευκαιρίες που έγιναν. Η Εθνική μας άξιζε τουλάχιστον 5 γκολ!

Η Γεωργία θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος όμως, όπως απέδειξε στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, παρότι υπέστη ισάριθμες ήττες. Ήταν πολύ ανταγωνιστική στη Σουηδία και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση το τελικό 1-0. Απείλησε πολλές φορές και αν ήταν πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει. Την Κυριακή προηγήθηκε απέναντι στους Ισπανούς και δέχθηκε την ανατροπή με γκολ στο 92’!

Η επιλογή μας από τον αγώνα είναι το Goal/Goal στο υψηλό 2.40! Η Ελλάδα παράγει επιθετικά, θα φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις και πιθανότατα θα σκοράρει, αλλά θα αφήσει χώρους στους επικίνδυνους Γεωργιανούς.

 

Σκληρό καρύδι η Αρμενία

Η δεύτερη επιλογή μας έρχεται από το Ερεβάν, όπου στις 19:00 η Αρμενία υποδέχεται τη Ρουμανία για τον 10ο όμιλο των προκριματικών.

H Αρμενία έκανε εξαιρετική εκκίνηση, μετά τη νίκη στο Λίχτενσταϊν με 0-1, ήρθε η δεύτερη επιτυχία, αυτή τη φορά εναντίον της Ισλανδίας (2-0) εντός έδρας. Ο Καπαρός έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στην ομάδα, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Η Ρουμανία είχε πολύ δύσκολο έργο τη δεύτερη αγωνιστική, αφού είχε να αντιμετωπίσει τη Γερμανία, από την οποία ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 και έμεινε στο “τρίποντο” της πρεμιέρας απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία (3-2). Απέναντι στους Γερμανούς, το τελικό 0-1 την κολακεύει απόλυτα, αφού τα “πάντσερ” δημιούργησαν και έχασαν πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για μία μεγαλύτερη νίκη.

Η Αρμενία εντυπωσιάζει με τη συνοχή και την αποτελεσματικότητά της και την περιμένουμε ιδιαιτέρως ανταγωνιστική απέναντι στους Ρουμάνους, που έχουν πολλά αμυντικά κενά. Επιλογή το 1Χ σε απόδοση 1.85.

 

Προβληματικές εκκινήσεις

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Βαλένθια – Ολυμπιακός (22:00).

Η Βαλένθια, με ρεκόρ 17-14, παλεύει για μία θέση στα playoffs, αν νικήσει απόψε, πιάνει τις Μπασκόνια και Ρεάλ στο όριο της 8αδας. Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε της Μπάγερν εντός (83-76), αλλά την Κυριακή ηττήθηκε στην Τενερίφη (90-86) για το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε την Παρασκευή στο ΣΕΦ από τη Φενέρ (71-76) πληρώνοντας ένα ακόμη κακό ξεκίνημα. Άσχημα ξεκίνησε και στο Βερολίνο, αλλά γύρισε το ματς στο β’ ημίχρονο. Δεν προλαβαίνει πλέον τα playoffs και θα αγωνιστεί αποκλειστικα για το γόητρο απόψε.

Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετική παράδοση στη Βαλένθια και δεν είναι απίθανο να βγάλει 6ο σερί διπλό εκεί, εμείς όμως θα ποντάρουμε στις άσχημες εκκινήσεις του και θα επιλέξουμε τον άσο της Βαλένθια με -3.5 χάντικαπ στο ημίχρονο (1.85).

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement