Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
Connect with us

Γυναίκα

Πεντικιούρ για το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα ωραίο σχέδιο πεντικιούρ, ιδιαίτερα το καλοκαίρι που φοράτε ανοιχτά παπούτσια, είναι μια ακόμη αναβάθμιση στο στιλ. Και επειδή το καλοκαίρι δεν αργεί και έχετε «υπεραναλύσει» τις προτάσεις του μανικιούρ, ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε με το πεντικιούρ.

Έντονα χρώματα ακόμα και neon: Από το κλασικό φούξια και κοραλλί που πολλές προτιμάτε ιδιαίτερα όταν μαυρίζετε, μέχρι το πράσινο και το neon κίτρινο, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και επιλέξτε τα πιο φανταστικά χρώματα.

Απαλές, παστέλ αποχρώσεις: Οι απαλές επιλογές και συγκεκριμένα τα παστέλ χρώματα, λειτουργούν για όλες τις ηλικίες. Το απαλό πράσινο, το κίτρινο και το τουρκουάζ είναι τα χρώματα που κερδίζουν φέτος. Ανοιχτοί τόνοι, όπως ανοιχτό ροζ, μπεζ, γκρι είναι κλασικές επιλογές που δύσκολα αντιστεκόμαστε κάθε χρόνο.

Οι σκούρες αποχρώσεις: Η χρήση πιο σκούρων τόνων είναι μια έξυπνη επιλογή για εσάς που δεν έχετε χρόνο να επαναλαμβάνετε το πεντικιούρ σας συχνά.

Τα σκούρα είναι πρακτικά: Ταιριάζουν σχεδόν με όλα. Από το δαμασκηνί, το σκούρο μπλε, το καφέ, το μελιτζανί, το καφέ, το χακί και φυσικά το μαύρο, οι φετινές τάσεις περιλαμβάνουν οποιαδήποτε σκούρα απόχρωση σας εκφράζει περισσότερο, για το πεντικιούρ σας.

Η «Μπλε Τάση»: Η συγκεκριμένη απόχρωση απαιτεί μια ξεχωριστή αναφορά καθώς αποτελεί κύρια τάση για το φετινό καλοκαίρι. Αν θέλετε να ακολουθείτε τις τάσεις, το κλασικό μπλε είναι το χρώμα που πρέπει να επιλέξετε για το πρώτο πεντικιούρ σας για το καλοκαίρι του 2021.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement