Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας χαμηλούς τόνους, κοιτάζει Περιστέρι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί η ομάδα του Προμηθέα να πέτυχε εμφατική νίκη απέναντι στον Άρη και μάλιστα με μεγάλη διαφορά όμως κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας καθώς την Κυριακή θα παίξει με το Περιστέρι.

Η ομάδα του Γιατρά γνωρίζει πως λόγω της απραξίας δεν έχει βρει ακόμα ρυθμό και αυτό είναι το ζητούμενο το επόμενο χρονικό διάστημα. Θετικό είναι πως υπάρχουν συνεχόμενα ματς και αυτό θα βοηθήσει.

Πλέον οι άνθρωποι της ομάδας κοιτάζουν το ματς της Κυριακής με το Περιστέρι και φυσικά θέλουν μόνο τη νίκη για να μείνουν σε τροχιά 4άδας.

Ο ΤΖΕΡΙΑΝ ΓΚΡΑΝΤ ΕΙΝΑΙ 1ος ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΙΣΤ

Αναμφίβολα ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες που έχει στο ρόστερ του ο Προμηθέας είναι ο Τζέριαν Γκραντ ο οποίος έχει βοηθήσει να αλλάξει πρόσωπο η αχαϊκή ομάδα και έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό, προσφέροντας πολλά μεταξύ άλλων και στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού. Ο Αμερικανός έχει τον κορυφαίο μέσο όρο ασίστ στην ιστορία του Προμηθέα στη Basket League.

Ο Γκραντ μοίρασε οχτώ ασίστ στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Άρη και έφτασε τις 66, ακριβώς τις διπλάσιες από τους παίκτες που τον ακολουθούν στη σχετική λίστα του Προμηθέα στη σεζόν (ο Ίαν Μίλερ που αποχώρησε και ο Μιχάλης Λούντζης έχουν από 33). Με αυτόν τον αριθμό «έπιασε» στην 8η θέση της ιστορικής λίστας της αχαϊκής ομάδας τον Μακένζι Μουρ σε απόλυτους αριθμούς. Ο Γκραντ όμως έχει -και με διαφορά- τον μεγαλύτερο μέσο όρο μεταξύ των 10 κορυφαίων -σε απόλυτους αριθμούς- πασέρ στην ιστορία του Προμηθέα.

ΣΤΙΣ 9 ΜΑΪΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Νέα αλλαγή προγραμματισμού στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς μετά το Πάσχα θα διεξαχθούν όλοι οι εναπομείναντες αγώνες του Κυπέλλου. Αρχικά ο προημιτελικός του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι ήταν προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Τρίτη, ωστόσο πολλές αναβολές στην Basket League πήγαν όλο το πρόγραμμα πίσω κι έτσι ο προημιτελικός θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα, 4 Μαΐου, στις 17:00 στο ΟΑΚΑ.Ο ημιτελικός μεταξύ του νικητή και του Λαυρίου θα γίνει στις 6 Μαΐου και ο τελικός, όπου ήδη βρίσκεται ο Προμηθέας, στις 9 Μαΐου.

Στο αγωνιστικό μέρος, η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε χθες με απογευματινή προπόνηση στο «Τόφαλος» και το θετικό είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο που θα ανακοινωθεί η αποστολή.

Σήμερα θα γίνουν νέα τεστ στο Περιστέρι και θα φανεί αν υπάρχει θέμα διασποράς ή όχι ώστε να ξεκαθαρίσει και το θέμα αναβολής του αγώνα.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement