Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τελευταία διαδρομή- Κηδεύτηκε χθες σε κλίμα συγκίνησης ο Γιώργος Γεωργούλης, που έφυγε στα 62 του χρόνια

Published

on

Σε κλίμα συγκίνησης μέλη της πατραϊκής κοινωνίας και παλιοί συνεργάτες του από το χώρο του μάσκετ αποχαιρέτισαν χθες τον παλιό αθλητή και στυλοβάτη του Συνδέσμου Κριτών μπάσκετ Γιώργο Γεωργούλη που έφυγε προχθές από τη ζωή σε ηλικία 62 χρόνων.

Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου και το «τελευταίο αντίο» ειπώθηκε στο κοιμητήριο της Αλεξιώτισσας.

Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο για τον Γιώργο Γεωργούλη, ο οποίος δυστυχώς νικήθηκε από την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε και δεν τον άφησε να χαρεί τους κόπους τους.

Ήταν ένα από ταλέντα που ανεδείχθησαν στην θυγατρική Απολλωνιάδα και μετά από ένα πέρασμα από την αθλητικογραφία και το περιοδικό Μπάσκετ της Ν.Δ. Ελλάδας ήταν από τους στυλοβάτες κριτές του Νεοσύστατου Συνδέσμου Κριτών Μπάσκετ που ιδρύθηκε το 1984.

Διετέλεσε πρόεδρος με σημαντικούς αγώνες για το λειτούργημα του κριτή μπάσκετ και την καταξιωσή του. Είχε εργασθεί επί σειρά ετών, στο πάρκινγκ Στασινού, στην οδό Γεροκωστοπούλου, τόσο επί ιδιοκτησίας του αείμνηστου Γιώργου Μιχαλόπουλου, όσο και του σημερινού ιδιοκτήτη, Θανάση Κόλλια.

Πάντα καλοσυνάτος και ευγενικός, εξυπηρετούσε τους πελάτες, έχοντας αναπτύξει με τους περισσότερους φιλικές σχέσεις και ατέλειωτες συζητήσεις για τον αγαπημένο του Απόλλωνα.

Η απώλεια είναι τεράστια και για το τοπικό μπάσκετ, καθώς επρόκειτο για έναν πιστό εργάτη του αθλήματος, το οποίο υπηρέτησε για δεκαετίες σχεδόν από όλα τα πόστα. Θα συναντήσει εκεί ψηλά τον αγαπημένο του φίλο και κουμπάρο, Χάρη Παρίση, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από 20 περίπου ημέρες.

Με την αγαπημένη του σύζυγο Έφη Ράπτη απέκτησαν δύο παιδιά τον Κωνσταντίνο, δάσκαλο στο 46ο Δημ. Σχολείο και την Χάρις ιδιωτική υπάλληλλο, ενώ πρόλαβε να γνωρίσει δύο εγγόνια.

Ο Απόλλων εξέδωσε ψήφισμα για την απωλειά του , εκπροσωπήθηκε από τον Νίκο Μούσιο. Παρόντες ήσαν επίσης ο νυν πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών μπάσκετ Νίκος Κωστής, ο ταμίας της ΕΣΚΑ-Η Μίμης Ρόζης, ο παλιός διαιτητής Βασίλης Θεοδοσόπουλος και οι κριτές Αθηνά Σολωμού, Δέσποινα και Κική Παρίση και πολλοί άλλοι.

Σ.Π.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement