Τρίτη 27 Ιουλίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στην Ελαφόνησο για τον εμβολιασμό

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στην Ελαφόνησο όπου εμβολιάστηκαν και οι 399 κάτοικοι της περιοχής βρέθηκε προχθές ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης μαζί με την δήμαρχο Ελαφονήσου Έφη Λιάρου και τους βουλευτές Λακωνίας Αθανάσιο Δαβάκη και Νεοκλή Κρητικό.

 

Για τον εμβολιασμό συνετέλεσαν στελέχη του Κ.Υ. Αρεοπολης με επικεφαλής τον Διευθυντή Αργύρη Μαριολη, του Κ.Υ. Νεάπολης με την συμμετοχή του Διευθυντή Γιάννη Μιχαλετου, αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό από το Γ.Ν. Μολάων, τους οποίους και ευχαρίστησε θερμά ο κ. Καρβέλης. Στη συνέχεια πραγματοποίησε περιοδεία στο Κ.Υ. Νεάπολης, στο Γ.Ν. Μολάων, στο Κ.Υ. Βλαχιωτη, στο Κ.Υ. Γυθείου, στο Γ.Ν. Σπάρτης και στο Κ.Υ. Σπάρτης, όπου είχε συνεργασίες και ενημερώσεις τόσο από τους Επιστημονικά Υπεύθυνους των Κέντρων Υγείας, όσο και από την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου αλλά και τον Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου Μολάων Κώστα Κορωνιό.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Ένταση και ξύλο στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Τα φανάρια που δεν λειτουργούν η αιτία σοβαρών ατυχημάτων-Ποιος ευθύνεται;

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλεπάλληλα, τελευταία, τα ατυχήματα στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ιεροθέου.

Ο φωτεινός σηματοδότης στην περιοχή είναι «είδος εν πολυτελεία», αφού εδώ και δύο μήνες δεν λειτουργεί, λόγω βλάβης, η οποία δεν έχει αποκατασταθεί, άγνωστο με ευθύνη τίνος.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ

  

Πάντως επείγει η επαναλειτουργία του, καθώς, σχεδόν καθημερινά, σημειώνονται ατυχήματα, ορισμένα εκ των οποίων έχουν προκαλέσει και σοβαρούς τραυματισμούς.

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΑΙΧΜΗΡΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Έντονα παράπονα για τη ΔΕΥΑΠ-Από ώρα σε ώρα…, αλλά

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Περιβόλας, από την οδό Αριστοτέλους, έμειναν μεσημεριάτικά χθες χωρίς νερό.

Στις τηλεφωνικές διαμαρτυρίες τους, προς τη ΔΕΥΑΠ, έπαιρναν την απάντηση ότι «η βλάβη θα αποκατασταθεί από ώρα σε… ώρα». Φυσικά οι ώρες περνούσαν και το συνεργείου που πήγε, προφανώς ιδιωτικό, δεν μπόρεσε να δώσει λύση με αποτέλεσμα το πρόβλημα να συνεχίζεται…

Περισσότερα
GOODYS
ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα