Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν οι τρεις νεαροί δράστες που ξυλοκόπησαν τον 46χρονο

Δημοσιεύθηκε

στις

Αναβολή για να δικαστούν στις 16 Απριλίου από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου πήραν οι δράστες του ξυλοδαρμού ενός 46χρονου στο χωριό Προφήτης Ηλίας, καθώς δεν έχει εκδοθεί ακόμη το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις βλάβες που υπέστη το θύμα.

Οι τρεις νεαροί ηλικίας 26, 23 και 20 χρόνων συνελήφθησαν μετά από ευρεία επιχείρηση και έρευνες που έγιναν από τους αστυνομικούς του Β΄ τμήματος Ηρακλείου, της Ασφαλείας, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α.Ε. και του τμήματος Μινώα Πεδιάδος στα σπίτια και τα ποιμνιοστάσιά τους. Στις ιδιοκτησίες δυο εξ αυτών βρέθηκαν μια θήκη με φυσίγγια, τρία μαχαίρια και ένα ρόπαλο, ενώ ο ένας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία.

Το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, οι δράστες είχαν φτάσει με ένα αυτοκίνητο στο σημείο όπου δούλευε ο 46χρονος φορώντας κουκούλες και τον είχαν ξυλοκοπήσει με λοστούς και μαγκούρες. Παρά τον τραυματισμό του, για τον οποίο νοσηλεύεται ακόμη, το θύμα κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα του ενός, τον αναγνώρισε και τον κατονόμασε στους αστυνομικούς. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε σε βάρος των τριών νεαρών δίωξη για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και της Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής κατά περίπτωση.


Ροή ειδήσεων

Advertisement