Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση Κωνσταντοπούλου σε Πολάκη: Ανήκεις στην παράταξη της κωλοτούμπας

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για τα όσα είπε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή ο Παύλος Πολάκης (σ.σ υποστήριξε ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι η παράταξη του Κολοκοτρώνη).

Έτσι λοιπόν νωρίτερα την Τρίτη η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου επεσήμανε ότι ότι η παράταξη του κ. Πολάκη «έχει γραφτεί στην ιστορία της χώρας ως η «παράταξη της κωλοτούμπας» και της υπογραφής Μνημονίων με χέρια και με πόδια, η παράταξη που ξεπούλησε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της χώρας, που ενεργοποίησε τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας των πολιτών, η παράταξη της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας, με ξύλο σε πλατείες και σε καταλήψεις, ξύλο κατά συνταξιούχων και προσφύγων, με τα ΜΑΤ παρατεταγμένα παντού, με τις κλούβες-οδοφράγματα για να μην πλησιάζει μύγα στο Μαξίμου».

«Η παράταξή του είναι μια παράταξη-ζόμπι, που ευτυχώς έχει λίγο χρόνο ζωής ακόμη. Εκεί στην Κουμουνδούρου, πριν πιάσετε στο στόμα σας τον Κολοκοτρώνη και τον Μακρυγιάννη και κάθε απροσκύνητο ήρωα, που αγωνίστηκε υπερασπιζόμενος πατρίδα και Ελευθερία, να το πλένετε πολύ καλά. Αν και δεν σας ξεπλένει τίποτα», κατέληξε.

 

Να σημειωθεί ότι για τα λεγόμενα Πολάκη ρωτήθηκε και ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Kontra Channel. Πιο συγκεκριμένα ο κ. Τσίπρας κράτησε αποστάσεις από τις δηλώσεις Πολάκη δίνοντας μια πιο μετριοπαθή απάντηση. «Δεν θεωρώ ότι η Νέα Δημοκρατία είναι παράταξη δοσιλόγων, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι η παράταξη του Κουφοντίνα»
, απάντησε ο κ. Τσίπρας, συμπληρώνοντας ότι «στη Βουλή πολλές φορές και στον πολιτικό διάλογο, όταν η πολιτική αντιπαράθεση είναι σκληρή ακούγονται και υπερβολές», τόνισε προσπαθώντας έτσι να δικαιολογήσει το στέλεχος του κόμματός του, χωρίς παράλληλα να τον «αδειάσει» και τελείως.

Παρ όλα αυτά ο Παύλος Πολάκης επανήλθε και μη σηκώνοντας μύγα στο σπαθί του όχι μόνο δεν επέλεξε το δρόμο της σιωπής αλλά τα… «έβαλε» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα έσπευσε να τον «αδειάσει» μέσω Facebook, τονίζοντας ότι θα το επαναλάβει… «για να τελειώνουμε»!

 

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Να το ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ για να τελειώνουμε με τις «παρανοήσεις»:
Η ιστορία της Ελλάδας μετά την απελευθέρωση από τους Τούρκους είναι η ιστορία της πάλης δυο παρατάξεων.
Της προοδευτικής δημοκρατικής αριστερής που εξέφραζε την κοινωνική πλειοψηφία ΚΑΙ της συντηρητικής ,δεξιας και ακροδεξιας που εξέφραζε την εκάστοτε μειοψηφία των εκμεταλλευτών και της ολιγαρχίας.
Η πρώτη ειχε Κολοκοτρωνηδες,Μακρυγιαννηδες ,αγωνιστές της εθνικής ανεξαρτησίας και των εργατικών δικαιωμάτων,,Βελουχιωτηδες ,114,Πολυτεχνείο ,Αλλαγή
Η δεύτερη φτιάχτηκε από τους κοτζαμπασηδες τους Τουρκοκρατίας και σε αυτήν βρήκαν καταφύγιο,από μαυραγορίτες και δοσιλογους μέχρι υπόκοσμο των Γκοτζαμανηδων και χουντικούς!!
Τέλεια και παύλα !
Η ιστορία γράφει και δεν ξεγράφει!».

www.protothema.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement