Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Μ. Κουρέτας: «Η διοίκηση της ΚΟΕ θα είναι με διαφάνεια και ρεαλισμό παντού»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένας από τους ανθρώπους που είχαν πιστέψει από την πρώτη στιγμή στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Γιαννόπουλου στην προεδρία της ΚΟΕ ήταν ο Πατρινός αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ Μιχάλης Κουρέτας ο οποίος είχε στηρίξει σημαντικά και προεκλογικά τον νυν πρόεδρο της ΚΟΕ.

Η «Γ» μίλησε χθες με τον Μιχάλη Κουρέτα και του ζήτησε ένα σχόλιο για τη νέα διοίκηση της ΚΟΕ αλλά και το πώς προβλέπει την επόμενη μέρα.

«Κατ’ αρχάς νομίζω ότι η εκλογική διαδικασία κατέδειξε με τον πιο εμφατικό τρόπο το αδιάβλητο της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Ακολούθως μας κάνει ιδιαίτερα ευτυχείς ότι σε σύνολο 202 σωματείων που είχαν δικαίωμα ψήφου ψήφισαν όλα τα σωματεία, δείγμα ότι για όλους ήταν μια πολύ σημαντική εκλογή. Τώρα για να πάμε και στο αποτέλεσμα πρέπει να πω ότι έδειξε πως τα σωματεία όλου του υγρού στίβου ήθελαν την ανανέωση και την αλλαγή προσώπων και πολιτικής στην καλύτερη ομοσπονδία της Ελλάδος» είπε ο Μιχάλης Κουρέτας και πρόσθεσε          : «Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος από τις πρώτες κιόλας ώρες έδωσε το στίγμα του για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Άνοιξε διάπλατα τις πόρτες για όποιον θέλει να ακολουθήσει τις ανησυχίες και το όραμα της νέας διοίκησης. Θα είναι μια διοίκηση με διαφάνεια και ρεαλισμό παντού.

Και βέβαια με γνώμονα το καλό των σωματείων και των αθλητών γιατί αυτά είναι το κύτταρο και οι αιμοδότες της οποιαδήποτε επιτυχίας.

Καινοτόμησε από την πρώτη κιόλας μέρα δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους μέσω του YouTube να παρακολουθήσουν την πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. Και αυτό είναι η αρχή για το ότι όλα θα είναι στο φως. Και κάτι με ιδιαίτερη σημασία.

Θέλουμε τη σκληρή κριτική γιατί μόνο με αυτή μπορείς να διορθώνεις όποιο λάθος ενδεχομένως να κάνεις.

Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία και να επιτευχθούν οι στόχοι μας στο μεγαλύτερο βαθμό».

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement