Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(6/4)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Kάποια γεγονότα και ειδήσεις θα σε αναγκάσουν σήμερα να αλλάξεις το πρόγραμμά σου, αλλά και ορισμένες ιδέες που είχες, όμως αυτό μελλοντικά θα σου βγει σε καλό. Επίσης ίσως χρειαστεί να αλλάξεις πορεία, για να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με περισσότερο ρεαλισμό, αλλιώς θα χαθείς μέσα στις υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια που έχεις σε εκκρεμότητα, θα πάρουν το δρόμο τους και θα έχεις την επιτυχία που περίμενες.

Ταύρος
Ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων, που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

Δίδυμοι
Να ξέρεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά, αρκεί να μην απαισιοδοξείς κάποιες στιγμές, γιατί τότε βλέπεις μερικές καταστάσεις από την αρνητική πλευρά τους, χωρίς λόγο. Η επικοινωνία σου θα είναι στο μέγιστο σημείο της αυτήν τη Τρίτη. Ωστόσο, η διάθεσή σου θα είναι παράξενη, γιατί δεν έχεις ωριμάσει ακόμη για τις ριζικές αλλαγές που έρχονται. Χρειάζεται λίγη ενέργεια παραπάνω και θα πετύχεις όλα αυτά που θέλεις.

Καρκίνος
Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα χρειαστούν τη στήριξή σου σήμερα και εσύ θα πρέπει να αποδεχτείς το ρόλο που σου ανατίθεται. Μη φοβηθείς το αποτέλεσμα των συμβουλών σου, γιατί το διάστημα αυτό η κριτική σου ικανότητα είναι ορθή και οι προτάσεις σου θα αποφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους δικούς σου.

Λέων
Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

Παρθένος
Η περίοδος θα φέρει κάποια αναπόφευκτα γεγονότα που θα περιπλέξουν καταστάσεις και θα σε βάλουν σε πολλά ερωτηματικά. Πρέπει να σκεφτείς με αρκετή ηρεμία και ρεαλισμό, να επιστρατεύσεις όλη την εξυπνάδα και την «πονηριά» που έχεις και να κοιτάς μακριά. Μπορεί αυτό το διάστημα να αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, αλλά ευτυχώς μπορείς να τα ξεπερνάς όλα πολύ καλά με τις ενέργειες που κάνεις.

Ζυγός
Πρόσεχε σήμερα, να μην δώσεις βάση σε λόγια που μπορεί να μην στέκουν, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μην παρεκκλίνεις από τα σχέδια που έχεις θέσει, γιατί με την πορεία που ακολουθείς, είναι ζήτημα χρόνου να φτάσεις στην επιτυχία.

Σκορπιός
Έχεις πολύ άγχος για όλες αυτές τις υποχρεώσεις που παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται σύνεση σε αυτά που κάνεις, ρεαλισμός και οργάνωση και βεβαίως, μην προσπαθήσεις να τα κάνεις όλα μαζί. Η περίοδος είναι πολύ ευνοϊκή για σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις. Λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα χρειάζεται, αν θες να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία.

Τοξότης
Σήμερα, μπορείς να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να λύσεις διάφορα προβλήματα με τη δική τους συμβουλή και συμβολή. Μην αφήσεις την ημέρα να φύγει χωρίς να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις σου και χωρίς να φτιάξεις τα πλάνα σου για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αιγόκερως
Μπορείς σήμερα να κάνεις κάποιες στρατηγικές κινήσεις, που θα σου λύσουν τα χέρια. Τα προβλήματά σου φτάνουν σε ένα τέλος και όχι μόνα τους… Εσύ είσαι που παίρνεις αποφασιστικά τις καταστάσεις στα χέρια σου! Έχε το νου σου για να μην παρασυρθείς σε αγχώδεις κινήσεις και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Υδροχόος
Σήμερα, θα φτάσεις να αναρωτηθείς γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

Ιχθύες
Η σημερινή μέρα, θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου, χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement