Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Συνεργασίες

Ημέρα Υγείας: προνομιακή προσφορά check up από τις υποδομές Υγείας της INTERAMERICAN

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έχει θεσπίσει την 7η Απριλίου κάθε έτους ως Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Είναι ημέρα προβληματισμού και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη. Ιδιαίτερα τώρα, υπό τις συνθήκες δοκιμασίας του δημόσιου συστήματος υγείας από την κρίση της πανδημίας, απαιτείται επαναπροσδιορισμός των προτεραιοτήτων και πρωτοβουλιών για τη θωράκιση της υγείας και τη βελτίωση της φροντίδας, ιδιαίτερα στο επίπεδο της προληπτικής ιατρικής. Οι εξελίξεις στον τομέα της υγείας τον 21ο αιώνα είναι πραγματικά σημαντικές, τόσο σε διαγνωστικό, όσο και σε θεραπευτικό επίπεδο.

 

Στρατηγική προτεραιότητα της INTERAMERICAN αποτελεί η ολοκληρωμένη διαχείριση της Yγείας, στο πλαίσιο της αποστολής της εταιρείας «να βοηθά τους ανθρώπους να ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα», με έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα και πρόληψη. Η INTERAMERICAN, στο πλαίσιο των παγκοσμίων Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030 του Ο.Η.Ε. που έχει υιοθετήσει και ειδικότερα του Στόχου 3 για καλή Υγεία, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας παρέχει τη δυνατότητα σε κάθε πολίτη για ένα πλήρες πακέτο προληπτικού ελέγχου (check up) στις ιδιόκτητες υποδομές υγείας με προνομιακή τιμή (έκπτωση 20%), για την χρονική περίοδο από 7 έως και 30 Απριλίου. Το check up περιλαμβάνει τις εξετάσεις: γενική αίματος, γενική ούρων, κρεατινίνη, ουρία, ουρικό οξύ, σάκχαρο, ΤΚΕ, SGOT, SGPT, τριγλυκερίδια, χοληστερόλη HDL – LDL – Ολική και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

 

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιούνται στην γενική κλινική Αθηναϊκή Μediclinic, στο κέντρο της Αθήνας (πλατεία Μαβίλη) και στα δύο πολυϊατρεία Medifirst της εταιρείας στο Μαρούσι και την Αργυρούπολη, που λειτουργούν με τμήματα όλων των βασικών ειδικοτήτων και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς στα διαγνωστικά τμήματά τους. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθυνθεί, ώστε να προγραμματίσει τις εξετάσεις του, στις υπηρεσίες των μονάδων:

  • Αθηναϊκή Mediclinic: τηλ. 210 6475000
  • Medifirst Αμαρουσίου: τηλ. 211 1054900
  • Medifirst Αργυρούπολης: τηλ. 210 9919222.

  


Ροή ειδήσεων

Advertisement