Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ηττα για τις γυναίκες της ΝΕΠ από την Γλυφάδα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Γυναικεία ομάδα Πόλο της ΝΕΠ  συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις της και “άγγιξε” στο σημερινό παιχνίδι με την Γλυφάδα τον βαθμό  αλλά τελικά  υπέκυψε με 13-11.

Τα κορίτσια του Κώστα Σακαλή παρουσιάσαν αρκετά θετικά στοιχεία  και στις λεπτομέρειες έχασαν τον βαθμό . Οι γηπεδούχες πήραν μικρό προβάδισμα με την ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου 5-3 . Στο ημίχρονο η Πατρινή ομάδα κατάφερε να μειώσει  8-7 .  Ο ΑΝΟΓ έφθασε  με 15 βαθμούς διατηρήθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών. Αντίθετα η ομάδα της Πάτρας περιορίζεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 βαθμούς. Πλέον με νίκη το Σάββατο κόντρα στο Ρέθυμνο θα ξεφύγουν από τα χαμηλά

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 3-4, 3-1, 2-3.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 2, Α. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 3, Κόλλια, Αντωνιάδη 2, Κολιτσοπούλου, Κοκκινάκη, Φουντωτού, Γαλιατσάτου 1, Κοντογιάννη 4, Καρύτσα, Θωμοπούλου, Κατσώνη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σινεμόγλου, Μ. Μπαλάτσα 2, Ευφροσύνη  Τσιμάρα, Σ. Μανέτα 1, Ν. Μπαλάτσα 1, Μιχαηλίδου 3, Μοίραλη 1, Ντάσιου, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 2, Κουρέτα 1, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη.


Ροή ειδήσεων

Advertisement