Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων με την ίδια συνταγή κόντρα στο Παγκράτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Απόλλων συνεχίζει την προετοιμασία του για την κομβική έξοδο του Σαββάτου στο κλειστό του Μετς όπου καλείται να αντιμετωπίσει το πρωτοπόρο Παγκράτι. Οι μελανόλευκοι πριν από το ξεκίνημα της χθεσινής προπόνησης είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το προχθεσινό παιχνίδι της αθηναϊκής ομάδας στην Καβάλα όπου πήραν πολύ δύσκολα τη νίκη 74-71.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας επισημαίνει: «Το μεθαυριανό είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μιας και η γηπεδούχος ομάδα διαθέτει πολύ δυνατή έδρα». Ο Πατρινός προπονητής ποντάρει στην ομαδικότητα και την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του συνόλου.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
Ο Τάσος Αντωνάκης απείχε μόνο πέντε πόντους από το τριπλ-νταμπλ στη νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί της Ελευθερούπολης για την 6η αγωνιστική της Α2. Αν το κατάφερνε, θα κατέγραφε το πρώτο στην κατηγορία έπειτα από 13 μήνες και συγκεκριμένα εκείνο που είχε κάνει ο Θέμης Κοθράς στις 29/2/2020 στον αγώνα Φίλιππος Βέροιας-Αγρίνιο (72-58). Στο παιχνίδι με την Ελευθερούπολη είχε 5 πόντους και έκανε νταμπλ-νταμπλ σε ασίστ και ριμπάουντ με 10 και πέρασε επικεφαλής στον σχετικό πίνακα με 42, ενώ στις ασίστ πέρασε 6ος με 24. Στους σκόρερ ο Μολφέτας συνεχίζει στην 4η θέση με 81 πόντους.
ΚΡΗΤΙΚΕΣ …ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ
Το τρίο από τον Σύνδεσμο Κρήτης Κατραχούρα – Χαλαμπαλάκη – Χρηστινάκη με κομισάριο τον Άκελ ορίσθηκε να σφυρίξει στο εκτός έδρας παιχνίδι του Απόλλωνα στο Μετς με αντίπαλο το Παγκράτι.


Ροή ειδήσεων

Advertisement