Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Οικονομία

Πρακτικές κατευθύνσεις για περισσότερη ασφάλεια και καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Μία διαδικτυακή συζήτηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και χρήσιμες συμβουλές σχετικά με όλα όσα χρειάζεται ένα σύγχρονο σπίτι, ώστε να είναι φιλόξενα άνετο, χρηστικά πρακτικό αλλά ταυτόχρονα και ασφαλές, πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου με πρωτοβουλία της Anytime, της 1ης direct ασφάλειας από την INTERAMERICAN.

Η συζήτηση, η οποία προβλήθηκε σε live streaming μέσω του YouTube channel του newsbomb.gr, ήταν εστιασμένη στην κεντρική θέση που έχει πάρει το σπίτι στη νέα πραγματικότητα της οικογενειακής, ατομικής και επαγγελματικής ζωής, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί υπό τις συνθήκες της υγειονομικής κρίσης αλλά και της μετάβασης σε μια νέα εποχή, που χαρακτηρίζεται αφενός από αυξημένους κινδύνους και ταυτόχρονα, από επιτεύγματα της τεχνολογίας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν πρακτικές που συμβάλλουν στη βελτίωση της οικιακής καθημερινότητας, αλλά και στην προστασία του σπιτιού από ακραία φυσικά και ανθρωπογενή φαινόμενα, που αυξάνουν τους κινδύνους. Οι συνομιλητές αναφέρθηκαν στις ανάγκες, καθώς και στους τρόπους με τους οποίους οργανώνεται καλύτερα και «θωρακίζεται» ένα σύγχρονο σπίτι.

Η συζήτηση ξεκίνησε με τη θεματική ενότητα «Ζώντας στο σπίτι όλη μέρα: Aνακαίνιση – συντήρηση – εξέλιξη/ψηφιακός εξοπλισμός». Η Σίσσυ Φειδά, Interior Designer, επισήμανε πως «πρέπει ο χώρος στον οποίον ζούμε, να είναι προέκταση του εαυτού μας. Αυτό κάνει τις πολύ περισσότερες, πλέον, ώρες διαβίωσης μέσα σε αυτόν τον χώρο πολύ καλύτερες, πολύ πιο ευχάριστες και το οικιακό περιβάλλον πολύ πιο οικείο. Είναι σημαντικό να φτιάχνουμε τον χώρο μας, μικρό ή μεγάλο, όπως μας αρέσει». Η ομιλήτρια έδωσε χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούμε να διαμορφώσουμε τον χώρο μας ώστε να είναι αποτελεσματικά λειτουργικός και ευχάριστος, τόσο για την εργασία μας όσο και για τις υπόλοιπες δραστηριότητές μας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement