Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Σύσκεψη του νέου Δ.Σ. της ΚΟΕ με τον Λ. Αυγενάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται οι τηλεδιασκέψεις του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη με τις νέες διοικήσεις των ομοσπονδιών που εξελέγησαν πρόσφατα και χθες ήταν η σειρά της ΚΟΕ.
Η τηλεδιάσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και εκτός του προέδρου της ΚΟΕ Κυριακού Γιαννόπουλου, συμμετείχε και το Πατρινό μέλος του Δ.Σ. Νίκος Φιλόπουλος ο όποιος κατέθεσε τις δικές του προτάσεις για την επόμενη μέρα.

Mέρος της ανακοίνωσης της ΚΟΕ:” Ο κ. Αυγενάκης, συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας για την εκλογή του και στην ανταλλαγή απόψεων που ακολούθησε, καταγράφηκε με σαφήνεια η δέσμευση για άριστη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Θετική ανταπόκριση για το Προολυμπιακό της Καλλιτεχνικής στο ΟΑΚΑ!

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, μεταξύ των άλλων έθεσε στον κ. Υφυπουργό το θέμα της δυνατότητας η Ελλάδα να φιλοξενήσει στις αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, το Προολυμπιακό τουρνουά της Καλλιτεχνικής κολύμβησης που ακυρώθηκε και δεν θα διεξαχθεί στο Τόκιο όπως είχε προγραμματιστεί (1-5 Μαίου), στην περίπτωση φυσικά που η Fina, αποφασίσει να υπάρχει διαδικασία προολυμπιακής πρόκρισης με μετάθεση του τουρνουά”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement