Connect with us

Ελλάδα

Γιώργος Καραϊβάζ: Ραγίζουν καρδιές οι συνάδελφοί του – Τα μηνύματα στο Facebook

Published

on

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου του γνωστού αστυνομικού ρεπόρτερ, Γιώργου Καραϊβαζ, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του έχοντας δεχτεί τουλάχιστον έξι σφαίρες στην οδόν Άννινου, στον Άλιμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος επέστρεφε από την δουλειά του όταν δέχθηκε περισσότερες από 10 σφαίρες.

Την ενέδρα θανάτου φέρεται να είχαν στήσει δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανάκι.

Όταν πέρασαν από δίπλα του, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον πυροβόλησαν σχεδόν εξ επαφής με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Ηταν δύο άτομα και ο συνεπιβάτης έβγαλε όπλο, μάλλον με σιγαστήρα.

Σε σοκ ο δημοσιογραφικός κόσμος

Οι δράστες μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η είδηση προκάλεσε σοκ και βαθιά λύπη στην δημοσιογραφική κοινότητα με δημοσιογράφους από έντυπα, ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά μέσα να αποχαιρετούν τον συνάδελφό τους στα social media.

Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι μάλιστα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δεν βρίσκεται πια στη ζωή, ενώ αρκετοί είναι εκείνοι που δηλώνουν σοκαρισμένοι από τον άδικο και αδίστακτο τρόπο με τον οποίο ο αστυνομικός ρεπόρτερ έφυγε από την ζωή.

Μάλιστα αρκετοί απορούν με το θράσος των δραστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να εκτελέσουν τον Γιώργο Καραϊβάζ μέρα μεσημέρι και μάλιστα έξω από το σπίτι του.

Το αντίο του site του – «Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα»

Συλληπτήριο μήνυμα για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ εξέδωσε και η ιστοσελίδα που ήταν διαχειριστής και ιδιοκτήτης bloko.gr.

«Κάποιοι επέλεξαν να του κλείσουν το στόμα, να τον κάνουν να σταματήσει να γράφει τα κείμενά του, με σφαίρες» αναφέρουν αρχικά οι δύο του φίλοι Σπύρος Λεβειδιώτης και Μανώλης Ασαριώτης.

Σύμφωνα με τους ίδιους, τα τελευταία χρόνια τους καθοδήγησε σε δύσκολες στιγμές και τους τίμησε με τη φιλία του. Έτσι «οι ώρες είναι πολύ δύσκολες».

Οι δημοσιογράφοι αποχαιρετούν τον Γιώργο Καραϊβάζ στα social media:

Το 1971 οι εφημερίδες New York Times και Washington Post δημοσίευσαν απόρρητα έγγραφα τα οποία έριχναν φως στον πόλεμο…

Δημοσιεύτηκε από Ηλίας Μπελχίτερ στις Παρασκευή, 9 Απριλίου 2021

   

www.in.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement