Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ικανοποίηση Προμηθέα για την τετράδα, βλέπει το Μεσολόγγι και ακόμα και τη 2η θέση

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Προμηθέα για το 4×4 που σημείωσε μετά την 20ήμερη απραξία λόγω covid-19. Η ομάδα έδειξε πως ξεπέρασε με επιτυχία τον σκόπελο του ιού και έφτασε τις 4 σερί νίκες που την έχουν φέρει μέσα στην τετράδα της κανονικής περιόδου.

Ο βαθμός δυσκολίας με την απραξία και τα συνεχόμενα ταξίδια ήταν μεγάλος, όμως η ομάδα του Γιατρά έδειξε ότι έχει όχι μόνο ποιότητα αλλά πάθος και πλουραρισμό με αξιόλογους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες αυτής της πραγματικά πολύ ιδιαίτερης χρονιάς.

Πλέον οι παίκτες του Προμηθέα όχι μόνο έχουν κλειδώσει την τετράδα αλλά βλέπουν ακόμα και την 2η θέση στην κανονική περίοδο καθώς αν νικήσουν ΑΕΚ και Μεσολόγγι θα είναι σίγουρα στην 3η θέση και στη συνέχεια θα κοντραριστούν με τον ΠΑΟ για να διεκδικήσουν ακόμα και τη 2η θέση.

Βεβαία αυτά προς το παρόν είναι σενάρια και η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο επόμενο ματς, την Κυριακή, με αντίπαλο το Μεσολόγγι που πραγματικά «καίγεται» για νίκη.

Στο αγωνιστικό μέρος η αποστολή του Προμηθέα επέστρεψε προχθές βράδυ στην Πάτρα και χθες οι παίκτες είχαν ρεπό να ξεκουραστούν και από σήμερα θα  ξεκινήσει η  προετοιμασία ενόψει του Μεσολογγίου.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement