Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων με «όπλο» την ψυχολογία προετοιμάζεται για Παγκράτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Απόλλων με «όπλο» την πολύ καλή ψυχολογία ολοκληρώνει το απόγευμα την προετοιμασία  του ενόψει του κομβικού αυριανού εκτός έδρας αγώνα στο Κλειστό του Μετς με αντίπαλο το Παγκράτι.

Το θετικό για την ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι ότι η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη μετά την επιβλητική επικράτηση επί της Ελευθερούπολης όπου παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Για το αυριανό παιχνίδι οι μελανόλευκοι στοχεύουν να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους στα παιχνίδια εκτός από την Πάτρα ενώ ακόμη ποντάρουν στη μέτρια εμφάνιση της αθηναϊκής ομάδας απέναντι στην ανανεωμένη ομάδα της Καβάλας. Είναι σημαντικό ότι όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεσή του ενώ μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης θα επιλεγεί η 12άδα.

ΔΙΠΛΟΙ MVP ΑΓΓΕΛΟΥ-ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!

Από εκεί και πέρα οι εξ αναβολής αναμετρήσεις που έγιναν προχθές για την Α2 Ανδρών ολοκλήρωσαν την 1η και 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, δίνοντας όχι δύο, αλλά τρεις νέους MVP. Η 1η αγωνιστική έχει διπλό MVP και μάλιστα από την ίδια ομάδα, τον Απόλλωνα Πάτρας, στα πρόσωπα των Γιώργου Αγγέλου και Τάσου Αντωνάκη, ενώ MVP της 2ης αγωνιστικής είναι ο Νίκος Κόκκαλης του Τρίτωνα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement