Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον γνωστό αστυνομικό συντάκτη Γιώργο Καραιβάζ με έξι σφαίρες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ GNOMIP

Δημοσιεύθηκε

στις

Δολοφονική επίθεση δέχτηκε πριν από  λίγα λεπτά στο σπίτι του στην περιοχή του Αλίμου ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης  Γιώργος Καραιβάζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip.gr η επίθεση έγινε από αγνώστους και ο άτυχος δημοσιογράφος δέχτηκε καταιγισμό πυροβολισμών με έξι σφαίρες.

Σύμφωνα με διερχόμενους οι δράστες συνέχισαν να τον πυροβολούν ακόμα και όταν ήταν πεσμένος κάτω έξω από το αυτοκίνητό του.

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.. και εκτεταμένες έρευνες από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην περιοχή για ύποπτα αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Ηδη αστυνομικοί συλλέγουν πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ αναζητούν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ κάλυπτε για χρόνια το αστυνομικό ρεπορτάζ σε διάφορα ελληνικά ΜΜΕ και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στο Star και ήταν διαχειριστής του site με αστυνομικά νέα bloko.gr.

 

Η ενέδρα θανάτου στον γνωστό δημοσιογράφο του αστυνομικού ρεπορτάζ είχε στηθεί από δυο άτομα που επέβαιναν σε μηχανάκι χαμηλού κυβισμού.

Την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οι δυο δράστες τον πυροβόλησαν πολλές φορές. Τον βρήκαν πεσμένο μπρούμυτα. Στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες. Εικάζεται ότι το όπλο είχε σιγαστήρα.

Ο ένας από τους δυο φορούσε στρατιωτικά ρούχα. Το σημείο έξω από το σπίτι του έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις .

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος δημοσιογράφος δεν είχε θεωρήσει ότι υπήρχε απειλή για την ζωή του και έτσι δεν είχε ζητήσει αστυνομική προστασία από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement