Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κώνσταντινος Ζαφειρόπουλος, πρόεδρος του ΕΕΣ Πάτρας: «Υπερίσχυσε η φωνή της λογικής»

Δημοσιεύθηκε

στις

O πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών Κώστας Ζαφειρόπουλος μιλώντας στην «Γ» έκανε λόγο για μια πολύ θετική εξέλιξη.

«Οι μαζικοί αγώνες έφεραν αποτέλεσμα και βρισκόμαστε μπροστά σε μια θετική εξέλιξη. Εχει αποδειχθεί πως το λιανεμπόριο δεν αποτελεί εστία μετάδοσης του κορωνοϊού. Θα τηρήσουμε τα μέτρα με απόλυτο τρόπο και θα είμαστε αυστηροί σε όποιον συνάδελφο δεν τα τηρήσει», σημείωσε ο κ. Ζαφειρόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Βγήκε η φωνή της λογικής που έλεγε ότι έπρεπε να ανοίξουμε τα καταστήματα και να μην χάσουμε και αυτήν την περίοδο που είναι πολύ σημαντική για τις εμπορικές επιχειρήσεις. Είμαστε στην αλλαγή της σεζόν, ο κόσμος έχει ανάγκη για αγορές, διψάει θα έλεγα, βέβαια δεν έχει μεγάλη αγοραστική δύναμη, αλλά παρόλα αυτά είμαστε αισιόδοξοι ότι η αγορά θα κινηθεί. Εμείς είχαμε ετοιμαστεί από την προηγούμενη εβδομάδα όπου περιμέναμε να ανοίξουμε. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα υπάρξει κανένα πισωγύρισμα. Από την δική μας πλευρά δεν θα υπάρξει πισωγύρισμα με ευθύνη δική μας, γιατί σαφώς θα πρέπει να βλέπουμε ποιός ευθύνεται για την επιβαρυμένη υγειονομική κατάσταση της Πάτρας».
Καταλήγοντας ο κ. Ζαφειρόπουλος επισημαίνει πως «με όλες τις προφυλάξεις και με τα υγειονομικά πρωτόκολλά για να επέλθει το χαμόγελο στους εμπόρους, οι οποίοι διένυσαν μια εβδομάδα εκτός της οικονομικής ζημίας ήταν και τεράστιας ψυχολογικής κόπωσης».


Ροή ειδήσεων

Advertisement