Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Λούντζης: “Θα γίνει ένας αμφίρροπος  αγώνας, θέλουμε τη νίκη”

Published

on

Για το  αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Μεσολόγγι,  μίλησε σήμερα  στο blog του ΕΣΑΚΕ ο  παίκτης του Προμηθέα Μιχάλης Λούντζης ο οποίος μεταξύ άλλων, είπε:

«Μετά από δύο διαδοχικές νίκες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια έρχεται ένα εξίσου απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την ομάδα του Μεσολογγίου. Θεωρώ πως θα γίνει ένας αμφίρροπος  και όμορφος αγώνας καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία και θα δώσουν τα πάντα για να την κατακτήσουν.

Τα συνεχόμενα παιχνίδια, όσο κουραστικά και να ήταν, μας έδωσαν ρυθμό και αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα αποτελέσματα μας, μιας και η ομάδα έχει 4 συνεχόμενες νίκες μετά από την μεγάλη αποχή που είχαμε λόγω κρουσμάτων covid-19 και μάλιστα τα θετικά αποτελέσματα συνδυάστηκαν και με ωραίο μπάσκετ.

Όλοι στην ομάδα έχουμε επικεντρωθεί στο παιχνίδι με το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ και βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως μας έχει τονίσει ο προπονητής μας.

Ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος αφού μετά το Μεσολόγγι ΒΑΧΙ, θα υποδεχτούμε την Α.Ε.Κ., στη συνέχεια  θα αντιμετωπίσουμε στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή και τέλος θα φιλοξενήσουμε τον Παναθηναϊκό στην Πάτρα και κάθε νίκη θα μας φέρνει όλο και πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα».

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται αυτή την ώρα όπου πραγματοποιείται η μ  τελευταία προπόνηση για  τους παίκτες κάτω από τις οδηγίες του Μάκη Γιατρά.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement