Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών μάχεται (17.00) στο Μετς με αντίπαλο το Παγκράτι

Δημοσιεύθηκε

στις

Πανέτοιμος αγωνιστικά και ψυχολογικά ο Απόλλωνας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής αντιμετωπίζει σήμερα (17.00) στο Κλειστό του Μετς το Παγκράτι σε ένα κομβικό για την συνέχεια παιχνίδι.

Οι μελανόλευκοι αισιοδοξούν ότι μπορούν να συνεχίσουν το σερί εκτός έδρας και να παραμείνουν στα υψηλά της βαθμολογίας. Το θετικό για τον προπονητή του Απόλλωνα Νίκο Βετούλα είναι ότι όλοι οι αθλητές βρίσκονται στη διάθεσή του ετοιμοπόλεμοι. Ο Πατρινός προπονητής έχει ζητήσει από όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην άμυνα και να εκμεταλλευτούν τις όποιες αδυναμίες των γηπεδούχων που έχουν δώσει ιδιαίτερο βάρος στις τελευταίες προπονήσεις.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΛΦΕΤΑΣ: «ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ»
Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιάννης Μολφέτας επισημαίνει: «Προερχόμαστε από μια μεγάλη νίκη αλλά σε καμία στιγμή δε θα πρέπει να επαναπαυθούμε. Το φετινό πρωτάθλημα εγκυμονεί πολλούς κινδύνους και το Παγκράτι έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Πρέπει να ακολουθήσουμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού την τακτική μας και σε καμία περίπτωση να μην αφήσουμε τους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους».
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
17.00 Φίλιππος Β.-Ολυμπιακός Ξενικάκης-Ζαχαρης-Ξέρας (Παπαδόπουλος Θ.)
17.00 Παγκράτι-Απόλλων Π. Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Χριστινάκης (Άκελ)
17.00 Ελευθερούπολη-Τρίτων Ελευθεριάδης Πλ.-Λουλουδιάδης Ιωάν.-Κοϊμτζόγλου (Μπρίγκος)
17.00 Καρδίτσα-Οίαξ Ναυπλίου Τσιρτσιμάλης-Μπακάλης-Αγραφιώτης Ιωάν. (Μάνασης)
17.00 Πανερυθραϊκός-Δάφνη Δ. Αποστολίδης-Αργυρούδης-Ορφανός Ιορδ. (Ζερδεβάς)
17.00 Ψυχικό-Αμύντας Θεοδωρόπουλος Ρ.-Σκαλτσής-Τσαχάκης (Παλάτος).

Ροή ειδήσεων

Advertisement