Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας ψάχνεται για άλλο Αμερικανό, στα “ραντάρ” ο Κεντρικ Ρει

Δημοσιεύθηκε

στις

Η παρατεταμένη καθυστέρηση ώστε να έρθει στην Ελλάδα ο Τζέιλεν Ανταμς φαίνεται πως οδηγεί τον Προμηθέα σε αναζήτηση άλλου ξένου παίκτη ώστε να ενισχυθεί ενόψει των πλέι-οφ του πρωταθλήματος αλλά και του τελικού κυπέλλου Ελλάδας.

Οι χθεσινές πληροφορίες λένε πως από την πατρινή ΚΑΕ ενημερώθηκε ο μάνατζερ του παίκτη ώστε να έρθει άμεσα στην Ελλάδα αλλιώς η ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου παίκτη.

Μάλιστα προκειμένου να μην χαθεί χρόνος ήδη ο τεχνικός του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, λέγεται πως έχει βρει εναλλακτική λύση με Αμερικανό παίκτη ο οποίος όμως αγωνίζεται σε άλλη ομάδα στην Ευρώπη και θα χρειαστεί λίγες μέρες μέχρι να έρθει στη χώρα μας.

Το όνομα του παίκτη είναι ο Κεντρικ Ρει ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται στην Τουρκία ομως έχει περάσει από την Ελλάδα φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπάρξει εξέλιξη στο στρατόπεδο του Προμηθέα ο οποίος είτε θα προχωρήσει τελικά με τον Τζέιλεν Άνταμς είτε θα κινηθεί για να κλείσει άλλο Αμερικανο παίκτη για να ενισχυθεί στην περιφέρεια.

ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Από εκεί και πέρα η πατρινή ομάδα από χθες έπιασε δουλειά για την αυριανή αναμέτρηση με το Μεσολόγγι με τους παίκτες να κάνουν διπλή προπόνηση.

Η ομάδα του Γιατρά είναι θεωρητικά το μεγάλο φαβορί για τη νίκη καθώς υπάρχει διαφορά δυναμικότητας όμως θα χρειαστεί να δείξει μεγάλη προσοχή ενόψει του αυριανού αγώνα.

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟ

Στο κομμάτι των μεταγραφών οι πληροφορίες λένε πως ένας παίκτης που φέρεται να αρέσει στην πατρινή ομάδα είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό.

Ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ έχει στοιχεία που αρέσουν στον Προμηθέα όμως από την στιγμή που δεσμεύεται με άλλη ομάδα πολύ δύσκολα θα γίνει κάτι αν και το καλοκαίρι δεν αποκλείεται να υπάρξει συζήτηση.

ME TΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ

Στο μεταξύ, με τρία παιχνίδια θα ανοίξει σήμερα η αυλαία της 21ης αγωνιστικής της basket leage και ξεχωρίζουν δύο ματς, το ένα είναι η μάχη κορυφής ανάμεσα σε ΠΑΟ και Λαύριο και το άλλο είναι για την ουρά όπου ο Άρης μάχεται με τον Ιωνικό Νίκαιας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement