Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Σύντομα αποφάσεις για διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων πόλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με δεδομένο ότι πρόθεση της νέας διοίκησης της ΚΟΕ είναι διεξαχθούν όλα τα πρωταθλήματα τόσο τα Εθνικά που εκκρεμούν αλλά και τα ηλικιακά όλων των κατηγοριών .

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί το « πράσινο» φως για την προπόνηση αθλητριών από 15 χρονών  και κάτω ώστε να μπορούν όλοι οι αθλητές να επιστρέψουν στην πισίνα.

Πάντως τις επόμενες ημέρες αναμένεται οι ιθύνοντες της ΚΟΕ να δημοσιοποιήσουν τα σχέδιο διεξαγωγής των αγώνων που θα  δώσει την ευκαιρία στους υπευθύνους των ομάδων να « καταστρώσουν τα τελικά σχέδιά τους  και να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΡΞΗ  ΤΟΝ ΜΑΙΟ

Πάντως ενας ακόμη σημαντικός παράγοντας που αναμένεται να ληφθεί υπόψιν είναι ότι το σύνολο των διοργανώσεων θα πρέπει να εχει  ολοκληρωθεί μέχρι  τις 23 Ιουλίου όπου έχουν προγραμματισθεί να  ξεκινήσουν οι  Ολυμπιακοί αγώνες του Τόκιο .

Για αυτό το λόγο με βάση αυτά που έχουν διαρρεύσει. Πρόθεση της ΚΟΕ είναι η Α2 Εθνική να ξεκινήσει μέσα στον Μάϊο και να ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουνίου και είναι δεδομένο πως θα γίνουν με ρυθμούς fast truck.

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement